- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
Yenge denince mi saygı gösterilmiş oluyor?yoo o bi kere abisinin eşi kendiden küçük bile olsa saydı göstermesi lazım nikah sonuçta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenge denince mi saygı gösterilmiş oluyor?yoo o bi kere abisinin eşi kendiden küçük bile olsa saydı göstermesi lazım nikah sonuçta...
"yoo o bi kere abisinin eşi kendiden küçük bile olsa saydı göstermesi lazım nikah sonuçta..."yenge deyince saygı gösteriliyor gibi bir anlam nasıl çıkarttınız anlamış değilim.Yenge denince mi saygı gösterilmiş oluyor?
Ben peki el öpmeyle ilgili bir şey demiş miyim? Sadece yenge demekle ilgili yorum yapmışım ve siz alıntılayıp saygı göstermesi gerek demişsiniz, yenge demekle saygı gösterilmez demişim."yoo o bi kere abisinin eşi kendiden küçük bile olsa saydı göstermesi lazım nikah sonuçta..."yenge deyince saygı gösteriliyor gibi bir anlam nasıl çıkarttınız anlamış değilim.
yenge kelimesi geçiyor mu cümlemde .
ne derse desin saygı göstermesi gerekiyor ağzından çıkana dikkat etmesi gerekiyor sen benim elimi öpeceksin küçüksün diyen insan çok saygılı davranmış sayılmaz.
önemli olan saygı göstermek ve saygılı davranmaktır bana göre
bir Sen beni hakli cikardin bende aynen senin gibi en buyuk abiyle evliyim peki senin kayinlar yasca buyukmu sendenEger en büyük abi ile evlendiysen otoritesin.misal bak ben öyleyim herkesler elimi öper
"yoo o bi kere abisinin eşi kendiden küçük bile olsa saydı göstermesi lazım nikah sonuçta..."yenge deyince saygı gösteriliyor gibi bir anlam nasıl çıkarttınız anlamış değilim.
yenge kelimesi geçiyor mu cümlemde .
ne derse desin saygı göstermesi gerekiyor ağzından çıkana dikkat etmesi gerekiyor sen benim elimi öpeceksin küçüksün diyen insan çok saygılı davranmış sayılmaz.
önemli olan saygı göstermek ve saygılı davranmaktır bana göre
Yok ben seni haklı çıkarmadım dalga geçtim aslında çünkü konu çok garipbir Sen beni hakli cikardin bende aynen senin gibi en buyuk abiyle evliyim peki senin kayinlar yasca buyukmu senden
Ben peki el öpmeyle ilgili bir şey demiş miyim? Sadece yenge demekle ilgili yorum yapmışım ve siz alıntılayıp saygı göstermesi gerek demişsiniz, yenge demekle saygı gösterilmez demişim.
Ayrıca adetlere göre bizde gelen gelin kendinden küçük olsa bile kayınlarına abi, görümcelerine abla der. Bayramda aynı yaşta bile olsalar kadın kocasının elini öper falan filan. Biz uygulamıyoruz ama amcamlar hala bu adetlere göre yaşarlar.
ben el öpmeyi sizinle ilişkilendirmiyorum .elimi öpeceksin denmesini saygısızlık olarak gördüğümü belirtiyorum.Ben peki el öpmeyle ilgili bir şey demiş miyim? Sadece yenge demekle ilgili yorum yapmışım ve siz alıntılayıp saygı göstermesi gerek demişsiniz, yenge demekle saygı gösterilmez demişim.
Ayrıca adetlere göre bizde gelen gelin kendinden küçük olsa bile kayınlarına abi, görümcelerine abla der. Bayramda aynı yaşta bile olsalar kadın kocasının elini öper falan filan. Biz uygulamıyoruz ama amcamlar hala bu adetlere göre yaşarlar.
Gereksiz adetler neden uygulayalım, isteyen uygular, istemeyen de ben istemem diye uygulamaz. Ne onlar yenge dedi diye saygılı oldu ne bizler yenge demedik diye saygısız oldukneden uygulamıyorsunuz pek bir güzelmiş.bak yakında örf adet kalmayacak
bana benzer düşünen bir sissinizben el öpmeyi sizinle ilişkilendirmiyorum .elimi öpeceksin denmesini saygısızlık olarak gördüğümü belirtiyorum.
bizde aileden yaşça büyük biri evlenirse ne olursa olsun onun eşine saygı gösterilir .mesela abimin eşi benden yaşça küçük de olsa ben abime nasıl saygılı davranırsam ona da öyle saygılı davranırım .çevrede de böyledir . yaşça küçük bile olsa nikah ağırlığı var saygı gösterin derler
sadece yasca kucukler mi buyuklerin elini öper , bence yanlıs dusunuyosunuz , o nasıl ki abisine saygı gösteriyo abisinin elini öpüyo bende abisinin esiyim bana da saygı göstermeli öpmeli elimi benceVay anasını kendinden 4 yaş büyük kaynına kendine yenge dedirtip elini öptürerek ailenin üzerinde otoritesini kuracağını düşünenler de var...
Aslında 4 yaş büyük adama sen benim elimi öpcen derken o kurmaya çalıştığınız otorite çoktan yerle bir olmuş haberiniz yok... Böyle komik durumlara düşürmeyin kendinizi...