- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
ayaklarımı yıkayacak bir kaynım bile yok kime otorite olam benotorite olduğum icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayaklarımı yıkayacak bir kaynım bile yok kime otorite olam benotorite olduğum icin
Bende aynı olayı yaşadım ve eşimin ailesini bir güzel kovdum oh be çatır çatır mutlu yaşıyorum iş kocanda bitiyor canım seni ezdirmemelibir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sordu ben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sordu ben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
ezilecek durummu var ortada senin eşin de bir tuhafmış sende öylesin...Bende aynı olayı yaşadım ve eşimin ailesini bir güzel kovdum oh be çatır çatır mutlu yaşıyorum iş kocanda bitiyor canım seni ezdirmemeli
Tuhaf olmayanları görüyoruz kaynana kayınpeder elti falan derken dert yükü oluyolar evet biz tuhafız eşim beni sevdiği için tuhaf bende kendimi ezdirmediğim dik durduğum için tuhafım haklısınezilecek durummu var ortada senin eşin de bir tuhafmış sende öylesin...
Keşke evi ateşe fln verseydin :)Bende aynı olayı yaşadım ve eşimin ailesini bir güzel kovdum oh be çatır çatır mutlu yaşıyorum iş kocanda bitiyor canım seni ezdirmemeli
İyi fikirKeşke evi ateşe fln verseydin :)
benim eşimin yeğenleri benden 8 yaş küçük sefer aşağı sefer yukarı yenge abla yok :) ben seferi döverim ben sefere şunu yaparım bunu yaparım bu aileden aldığı terbiyeden geliyor :) çok terbiyelidirler debir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sordu ben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
yoo o bi kere abisinin eşi kendiden küçük bile olsa saydı göstermesi lazım nikah sonuçta...Niye yenge desinler sizden büyüklerse, sizin abi demeniz gerek.
genel konuşmadım bu konu hakkında yorum yaptım.. yenge de demem elimi öp öpmem lafıyla (agır ithamlar dışında tabi)insanları evden kovmak hastalık bence..Tuhaf olmayanları görüyoruz kaynana kayınpeder elti falan derken dert yükü oluyolar evet biz tuhafız eşim beni sevdiği için tuhaf bende kendimi ezdirmediğim dik durduğum için tuhafım haklısın
el öpmesi çok saçma bence böyle saplantıları bırakın.bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sordu ben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi