otorite kim

bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sordu :KK43: ben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
Bende aynı olayı yaşadım ve eşimin ailesini bir güzel kovdum oh be çatır çatır mutlu yaşıyorum iş kocanda bitiyor canım seni ezdirmemeli

bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sordu :KK43: ben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi

kendinden 4 yaş büyüğün eli öpülmez.sizin abisinin eşi olmanız eliniz öpülecek önünüzde eğilinecek anlamına gelmez.kimin neyi olursanız olun önce insan olun.bu durum sizden elini öpmenizi isteyen erkek bozuntusu için de geçerli.

benm eşim evin en küçüğü ortanca kaynımın eşi benden ve eşimden küçük. yani en küçüğümüz ortanca kaynımın eşi.. ve hiçbir zaman eşime eltimin bana yenge demelisin saygı göstermelsin dediğini duymadım... eşimde ona elimi sen öpeceksin demedi.. kayınlarımda bana elimizi öpeceksin de demedi..öpmüyorumda saçma bir dialog..

Ay yok artık evlenmissin tadını çıkar takılma böyle şeylere .kimse el öpmek yenge demek abi demek fazla muhatap olmak zorunda değil .

ezilecek durummu var ortada senin eşin de bir tuhafmış sende öylesin...
Tuhaf olmayanları görüyoruz kaynana kayınpeder elti falan derken dert yükü oluyolar evet biz tuhafız eşim beni sevdiği için tuhaf bende kendimi ezdirmediğim dik durduğum için tuhafım haklısın

nişanlımla aramda 9 yaş fark var en küçük kardeşi benden 2 yaş büyük,bazen gülerek yengem benim der
bende küçük yenge diyecektin herhalde der gülerim.
nesini bu kadar dert ettiniz,arkadaş gibi kardeş gibi geçinseniz olmaz mı?
yengenim ben ,senin saygı göstermen gerek lafı çok komik geldi bana
biri bana yenge sıfatından dolayı saygı gösterecekse hiç göstermesin,saygı için yenge olmaya gerek yok.
bir de senin elini öpecek koca adam?
çok komik bir dert sizin ki :)

benim eşimin yeğenleri benden 8 yaş küçük sefer aşağı sefer yukarı yenge abla yok :) ben seferi döverim ben sefere şunu yaparım bunu yaparım bu aileden aldığı terbiyeden geliyor :) çok terbiyelidirler de

Tuhaf olmayanları görüyoruz kaynana kayınpeder elti falan derken dert yükü oluyolar evet biz tuhafız eşim beni sevdiği için tuhaf bende kendimi ezdirmediğim dik durduğum için tuhafım haklısın
genel konuşmadım bu konu hakkında yorum yaptım.. yenge de demem elimi öp öpmem lafıyla (agır ithamlar dışında tabi)insanları evden kovmak hastalık bence..

Eşimin erkek kardeşiyle aynı yaştayız bana ismimle hitap ediyor bende ona ismiyle hitap ediyorum. Bir ortamda tanımadığım kişilerle tanıştırırken yengem diyor sadece. Hiç öyle yenge demesine de takılmam demesin ayrıca aynı yaştayız. Siz niye takıldınız ki bu konuya bu kadar. Ayrıca el öpme yarışıda nedir, tokalaşırsınız olur biter.

:pOtorite ne yahu ? Neyin otoritesi ? :KK48: Gören de hanedanlığa gelin sanır. Hemen hemen akran sayılırız biri benim elimi öpmeye kalksa küçük çocuk bile olsa asla ve katiyyen izin vermem.

el öpmesi çok saçma bence böyle saplantıları bırakın.
size saygı göstermesi gerekir ama ağzından çıkana dikkat edecek hal hareketlerine . ama sen benden küçüksün öp elimi diyen sanırım hala ergenliği atlatamamış ...
size nasıl davrandığı onun aileden aldığı terbiye ile alakalı bir durum yoksa yoktur üzerinde durmamak lazım.

X