• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otopark kazasi

Bu kadın şoför muhabbeti beni delirtiyoooooor.

Bundan 2 ay önce kırmızı ışıkta beklerken 4 saniye kaldı yeşil ışığa, debriyaja bastım vitesi attım derken bir tır sert bir şekilde arkadan çarptı. Nolduğunu anlayamadan bir daha küüüüütttt. Acele bir şekilde indim. Tır şoförü hala duruyor orada bakıyor. Neyse indirdik abimizi. Bana diyor ki sen yolda yoktun ben seni görmedim diğer şeritten geldin vs binbir bahane uydurarak kıvırmaya çalıştı. Bagajım yamuldu diyor ki bu önceden olmuş 😂Ben zaten ilk işim polisi aradım. Polis geldi demesin mi kadınların çoğu zaten acemidir. Ne diyorsun abi sen erkeklerin %80inden iyi araba kullanıyorum gelip bana çarpan sensin dedim ama sinirim tavan. Asla suçunu kabul etmiyor. Polisler sağolsunlar sakin olun tartışmaya gerek yol zaten arkadan çarpan suçludur diyip tutanaklarını tutup gittiler.

Bu erkeklerin trafikteki kadın düşmanlığından illallah artık. Hepsini cebimden çıkarırım Allaha şükür 😂 Yaşlı mevzusuna kesinlikle katılıyorum 20 yaşında alınan ehliyetin 70 80 yaşında devam etmesi çok saçma. Dikkatleri azalıyor. Refleksleri zayıflıyor.

Ki ben kimseye yaşından dolayı saygı gösteremem kusura bakmasınlar. Saygı yaşla kazanılmaz şahsiyetle kazanılır.

Ay geçmiş olsun ama yıkıldım valla :KK70: Ama şu her haltı bildiklerini sananlara sinir oluyorum hele bir de olayı bilip bilmeden bayan şoför diye atlayanlara uyuz oluyorum. Lütfen sizde arka tekerinize sahip çıkın canım olmaz böyle :KK70:

Her zaman söylerim 60 yaş üstüne 6 ay aralıklarla test yapılmalı.Gerektiğinde ehliyet alınmalı.Belli bir yaştan sonra duyu organları zayıflıyor ve refleksler azalıyor.Ahhh ahhh... Geçmiş olsun.

Bu videoyu baştan sonra izlerseniz kendinizi daha iyi hissedeceğinize inanıyorum :KK70: Konunuzu okuyunca aklıma bu sahne geldi hemen.

Benimde sıkışık duran trafikte geri vitese takıp ön kaputumu çökerten dede mevzum var. Araçtan indi güya özür dilemeye masraf neyse karşılarım demeye. Neyse anlaştık bindi arabasına çalıştırdı motoru Bi daha geri grri gelip aynı yerden Bi daha vurdu. Eşimle kafayı yidik gülermisin ağlarmısın durumumu yaşadık. Kulağında işitme cihazı var dedenin. Şaka gibi Bi gün yaşamıştık. He noldu amca benim arabayı yaptırdı yaptırmasınada durduk yere arabanın değeri düşmüştü

Bu videoyu baştan sonra izlerseniz kendinizi daha iyi hissedeceğinize inanıyorum :KK70: Konunuzu okuyunca aklıma bu sahne geldi hemen.

Çok yaşayın 🤣
Biraz söyleyince, herkesin var bir anısı bir dede ile onu fark ettim.
Dün ki kadar canım sıkkın değil, yanında çocuklar olmadığı için mutluyum. Şok olurlardı muhtemelen annesine el kol sallaya sallaya bagirmaya calisan dede🤦🏻‍♀️
Neyse geçti gitti.
Ama adam hala araç kullanmaya devam edecek. Ailesine söylesem mi yoksa ne hali varsa gorse mi onu bilemedim.

ehliyetlere belli yaştan osnra el konulmalı, dediğiniz gibi başka birine, yayaya, çocuğada çarpabilir ölüme sebep olabilir

Aksi durumu düşünüyorum, sakin kalmayıp ne yapacaktım?
Polis cagirsam, gelene kadar yine uğraşacak olan ben..
Üstelik de yakın zamanda polisi aradığımda bekleyenler arasında 4. Sıradasınız demişti 🤣
Daha fazla bağır çağır ile de uğraşacak biri değilim
Parasını öde diyene, madem bu kadar üzüldünüz pamuk eller cebe, dedigimi hatırlıyorum.
Kadın sofor diyene de cemkirdim zaten aralarından da bir tek o geri adim atip alttan aldi. Güya ara bulmaya çalışmış vs.

İyi yine cevap vermişsin, hiçbir şey demedin zannettim ben anlatımından. :)
Sanırım 6 gün oldu, annemler kaza atlatalı; beni çağırmadılar mesela kaza yerine parçalarım adamı diye.
Tabi seninki büyük kaza değil yine ucuz atlatmışsın, annemin araba pert oldu, içinden burunları kanamadan çıktılar diye ona sevindik. Aynı darbeyi yandan alsalar, ölülerini almaya giderdik muhtemelen.

Kaza ayrı bir şey, bile göre ihmal ve trafikte cinayete teşebbüs ayrı bir şey. Bizim olay kelimenin tam manasıyla cinayete teşebbüs gibi yaşandı, senin olay da full bile göre ihmal. Kaza bile denemez bence buna.

Bence bulu ailesini anlatın. Belki size aa iyi ki söylediniz filan demezler ama en azından akıllarına kazinsin. Belki bu ilk vukuatı degildor. Ilerde bir felaketi onlersiniz

bende yaşlı insanların araba kullanmasına karşıyım, refleksler yavaşlıyor, görme bozukluğu, duyma bozukluğu vb rahatsızlıklar artıyor..

boş verin yaşlıdır deyip sakinliğinizi koruyun

Bu kadın şoför muhabbeti beni delirtiyoooooor.

Bundan 2 ay önce kırmızı ışıkta beklerken 4 saniye kaldı yeşil ışığa, debriyaja bastım vitesi attım derken bir tır sert bir şekilde arkadan çarptı. Nolduğunu anlayamadan bir daha küüüüütttt. Acele bir şekilde indim. Tır şoförü hala duruyor orada bakıyor. Neyse indirdik abimizi. Bana diyor ki sen yolda yoktun ben seni görmedim diğer şeritten geldin vs binbir bahane uydurarak kıvırmaya çalıştı. Bagajım yamuldu diyor ki bu önceden olmuş 😂Ben zaten ilk işim polisi aradım. Polis geldi demesin mi kadınların çoğu zaten acemidir. Ne diyorsun abi sen erkeklerin %80inden iyi araba kullanıyorum gelip bana çarpan sensin dedim ama sinirim tavan. Asla suçunu kabul etmiyor. Polisler sağolsunlar sakin olun tartışmaya gerek yol zaten arkadan çarpan suçludur diyip tutanaklarını tutup gittiler.

Bu erkeklerin trafikteki kadın düşmanlığından illallah artık. Hepsini cebimden çıkarırım Allaha şükür 😂 Yaşlı mevzusuna kesinlikle katılıyorum 20 yaşında alınan ehliyetin 70 80 yaşında devam etmesi çok saçma. Dikkatleri azalıyor. Refleksleri zayıflıyor.

Ki ben kimseye yaşından dolayı saygı gösteremem kusura bakmasınlar. Saygı yaşla kazanılmaz şahsiyetle kazanılır.

Daha yeni annemler atlattı aynı şekilde.
Lamba sarıdan kırmızıya geçiyormuş; yavaşlamış annem de durmuş kırmızıda ve arkadan son sürat herifin teki çarpmış. Lamba sarıdan kırmızıya geçerken, diğerlerine yeşil yanmadan geçivereyim diye kavşağa girerken değil frene basmak bi de hız arttırmış. Arabanın halini gören polis zaten "Hız sınırı da aşılmış, olay belli" demiş. Arka koltuğa kadar girmiş arkadan çarpan ki biz "Allah korumuş" dedik yani. Bir de çarpıp, arabayı o şekilde bırakıp, içinden paldır küldür çıkıp kaçmaya çalışmışlar önce. Sonra Mobeseleri görüp ipe ipe geri dönmüşler. Gerçi ben, onlar sürücü değiştirmeye kaçtılar, kesin dreksiyondaki alkollüydü dedim ama, artık gerisi poliste.

İfade mifade verdiler, adam "Bi an frenim tutmadı, arabanın freni tutmuyordu zaten" filan diye savunma yapmaya kalkmış annemlere önce; annem de "Freni tutmayan arabayla trafikte ne işin var o zaman?!" deyince susmuş, kıvırmaya çalışmış "Sen ani durdun, yeşildi ışık" filan diye. Annem de, kameralardan bakılır o görürüz nasılsa filan demiş, arabanın arka tarafını gelmiş biçmiş, airbagler patlamış, adam hala "Polisi karıştırmayalım, aramızda halledelim, o kadar büyütmeye gerek yok" filan diyormuş. Karşısında kadın gördü ya, salak yerine mi koymaya çalışıyorsa artık; insanın aklına hakaret gibi laflar. Çünkü diğer iki şerit boş, en sağ şeritte annem, dönmek için sinyal vermiş, yeşil yanınca geçecek; e be adam duramayacaksan da diğer iki boş şeride salsana arabayı, en sağ şeride kırıp vurmak nedir? Sağ şeritteki hıza bak... Kaldırımda yayalar olsa, sıradan biçecek milleti o çarpmayla.

Eşim, kuzenler filan gitti kaza yerine, beni götürmediler; çünkü adam önümde böyle konuşacak, üzerine atlayabilirdim "Al buna karıştırma polisi" diye, belli olmazdı. :)
Şükür, bir şey olmadan çıktılar ya arabadan, gerisi mühim değil.

Son düzenleme:
Back
X