- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
Şimdi kaza diyince sanmayın ki büyük bir şey :)
Sinirden gülüyorum ve sakinlesemiyorum.
Peşinen söyleyeyim duyar kasacak olanlara, yaşlı düşmanı değilim.
Ama kendi güvenliğini geçtim, başkasına bela olmayı düşünmeden hareket edene düşmanım.
Muhatabım minimum 70+, (ki 80+ muhtemelen yine de iyimser olayim)
Bardak dibi gözlükler,
Titreyen vücut,
Kısık sesli bir dede
Büyük bir alan, açık otoparktan çıkarken kendisi aracımın arka lastiğinden çarptı.
Arabadan indik, ben dedenin yaşi görünce aha şimdi tansiyon falan bir şey olmasın endişesi ile iyi misiniz dedim, cevaben bağır çağır başladı.
Şimdi bagir çağır diyorum ama sesi cikmiyor da, kisik sesle agzina geleni sayarken eli kolu ile hareketler..
Her neyse, ben dedim yaşlıdır döksün içini,
Sonra çıkarttı fotoğraf çekmeye başladı.
Eyvallah, hakkıdır tutanak, ama tutanağa ben carptim yazacakmisim
Iyi de ben size arka lastigimle nasıl çarptım diyorum, hızlıydın diyor? (Değildim)
Iyi de ben yolumdayim, siz aradan çıkarken önden değil, yandan değil, arkadan çarptınız diyorum.
Tahammül azaldikca, sesim de yukseldi tabi.
Her neyse, ne edepsizliğim kaldı, ne aile terbiyesi almadigim.
Bağırırken dedenin üst takma dişleri çıktı diyeyim, harareti siz anlayın..
Sonuç etrafımıza 4-5 servis şoförü toplandı.
Döndüler bana, yaşlıdır dediler, de
Zaten ben de bir şey yok tamam da ben o tutanağa çarptım yazmam diyorum.
Döndüler dedeye,
O kadın sofor zaten dediler
Hasbinallah.
Benim cinsiyetimle ne alakası var, 14 yıldır araç kullanıyorum, sayılı kaza yaptım. Böyle bir savunma istemiyorum sizden, polis gelecek dedim.
He arada biri de 400-500 liralik hasar var veriver nolcak dedi
sokaktan topluyorum cünkü parayı.
Dede beddualar ve allah indan bullar eşliğinde arabasına bindi
Ben bindim ilerledim, O geri indi, servis şoförleri ile dedikoduma devam etti aynadan gördüğüm kadarıyla.
Madem gitmeyecektin niye polis diyince arabana bindin?
Bir şey yapmadigim halde ne edepsizliğim kaldı, ne aileme varana kadar laf edilmedigi.
Tamam yaşına hürmet edelim de, bir insan sırf benden daha fazla yaşadı diye kendisini nasıl haklı görür?
Ve dahası, çarpmadığım aracın masrafını ödetmek, kadın sofor bilmem ne demek de nereden çıktı?
Kesinlikle belli bir yaşın üstünde ehliyetin devamlılığı için sağlık kontrolü yapılmalı.
Zira bu dede araç kullanamaz.
Bugün bana, yarın yayaya çarpar, millete bela olur
Şimdi, ben bu dedeyi bulurum.
Kimse ailesi onları da bulurum.
Bulayım da diyeyim mi, vermişsiniz adamın altına 400-500 binlik sağlam araç, nasılsa ona bir şey olmaz diye düşünüp salmışsınız trafige de, ya biz napalim?
Sinirimi nereden çıkarayım :)
Sinirden gülüyorum ve sakinlesemiyorum.
Peşinen söyleyeyim duyar kasacak olanlara, yaşlı düşmanı değilim.
Ama kendi güvenliğini geçtim, başkasına bela olmayı düşünmeden hareket edene düşmanım.
Muhatabım minimum 70+, (ki 80+ muhtemelen yine de iyimser olayim)
Bardak dibi gözlükler,
Titreyen vücut,
Kısık sesli bir dede
Büyük bir alan, açık otoparktan çıkarken kendisi aracımın arka lastiğinden çarptı.
Arabadan indik, ben dedenin yaşi görünce aha şimdi tansiyon falan bir şey olmasın endişesi ile iyi misiniz dedim, cevaben bağır çağır başladı.
Şimdi bagir çağır diyorum ama sesi cikmiyor da, kisik sesle agzina geleni sayarken eli kolu ile hareketler..
Her neyse, ben dedim yaşlıdır döksün içini,
Sonra çıkarttı fotoğraf çekmeye başladı.
Eyvallah, hakkıdır tutanak, ama tutanağa ben carptim yazacakmisim

Iyi de ben size arka lastigimle nasıl çarptım diyorum, hızlıydın diyor? (Değildim)
Iyi de ben yolumdayim, siz aradan çıkarken önden değil, yandan değil, arkadan çarptınız diyorum.
Tahammül azaldikca, sesim de yukseldi tabi.
Her neyse, ne edepsizliğim kaldı, ne aile terbiyesi almadigim.
Bağırırken dedenin üst takma dişleri çıktı diyeyim, harareti siz anlayın..
Sonuç etrafımıza 4-5 servis şoförü toplandı.
Döndüler bana, yaşlıdır dediler, de
Zaten ben de bir şey yok tamam da ben o tutanağa çarptım yazmam diyorum.
Döndüler dedeye,
O kadın sofor zaten dediler

Hasbinallah.
Benim cinsiyetimle ne alakası var, 14 yıldır araç kullanıyorum, sayılı kaza yaptım. Böyle bir savunma istemiyorum sizden, polis gelecek dedim.
He arada biri de 400-500 liralik hasar var veriver nolcak dedi

Dede beddualar ve allah indan bullar eşliğinde arabasına bindi
Ben bindim ilerledim, O geri indi, servis şoförleri ile dedikoduma devam etti aynadan gördüğüm kadarıyla.
Madem gitmeyecektin niye polis diyince arabana bindin?
Bir şey yapmadigim halde ne edepsizliğim kaldı, ne aileme varana kadar laf edilmedigi.
Tamam yaşına hürmet edelim de, bir insan sırf benden daha fazla yaşadı diye kendisini nasıl haklı görür?
Ve dahası, çarpmadığım aracın masrafını ödetmek, kadın sofor bilmem ne demek de nereden çıktı?
Kesinlikle belli bir yaşın üstünde ehliyetin devamlılığı için sağlık kontrolü yapılmalı.
Zira bu dede araç kullanamaz.
Bugün bana, yarın yayaya çarpar, millete bela olur
Şimdi, ben bu dedeyi bulurum.
Kimse ailesi onları da bulurum.
Bulayım da diyeyim mi, vermişsiniz adamın altına 400-500 binlik sağlam araç, nasılsa ona bir şey olmaz diye düşünüp salmışsınız trafige de, ya biz napalim?
Sinirimi nereden çıkarayım :)