- 19 Aralık 2014
- 14
- 2
- 3
- 34
Bence hemen aklina bebegi getirmemelisin. Takinti haline geliyo ve ayrica esinizle birlikte olurken bebek yapmak icin degil birbirnze olan sevginiz adina brliktelik yasayin babanem hep derdi yataga bebek olsun diye girme diye ☺ daha yolun basindasin ve vcudn sinyal vermis olablir cnku ilk defa spermle karsilasiyor. Sen kafana takma git bi kdn dgmcuya ultrason cekerler belki baska problemlerin vardr. İliski sirasinda ve sonrasinda bnmde agrilarm olmstu meger benim kistim varms yani yol yakinken git bi dr kontrl edilsin herseyin bakilsin allah zamani gelince onu sana ulastiricaktr eminim ki. Ben 3yllik evliyim ve hic dusunmuyorum bebegi oldu mu acaba varmi vs. İlk zamanlar bende senin gibiydm ay kaldim ay vardr yok hissedyorm fln hpsi piskolojik cnm hakkinda hyrlisi olsunarkadaşlar ıyı aksamlar aranıza yenı katıldım ve sızlerden ogrencegım cok sey var lutfen bana yardımcı olabılırmısınız ben on aylık evlıyım ve esımle yenı bebek dusunmeye basladık son uc gundur gırdıgımız ılskıdensonra benım benım cok kotu agrımaya basladı artık korunmuyoruz nasıl adet donemınde bel agrısı olursa aynı agrıyı yasıyorum ayaklarım cok agrıyor sızce bu kadar erken belırtıler olurmu umutlanmak ıstemıyorum ama cokda ıstyrum bebıs lutfen cvp vereebılırmsnz