500 üstüne çıkabiliyorsanız hatchback tarzı bişey istiyorsanız opel corsa yada volkswagen polo alın derim,güvenlik,sağlamlık açısından iyidir,çok sorun çıkartmaz,değişen parçaları ucuz olur en azından corsa öyle,az yakar vs.araç alırken sevimli yada güzel görünüyor değilde daha çok teknik özelliklerine bakarsanız daha mantıklı olur,satarken kolay satabileceğiniz,sağlam,az yakan,parçaları ucuz,kronik sorunları olmayan,bir araç almanızı tavsiye ederim...Meraba hanımlar.panda otomatik vites 2016 sizce alinirmi pişman olurmuyum.soyle bakınca sevimli duruyor ama biraz da basit mi diyeyim içime sinsin istiyorum .fiyat olarak 500 üstü diyorlar.kararsiz kaldım.bekarim bu arada belki hiç evlenemem.vefat eden arkadaşım bir araban olsun mutlaka diyordu...yorumlarinizi bekliyorum
O kadar para verebiliyorsan yeni model clio al otomatik vites en basiti. 2016 pandaya o kadar para verilmez.Meraba hanımlar.panda otomatik vites 2016 sizce alinirmi pişman olurmuyum.soyle bakınca sevimli duruyor ama biraz da basit mi diyeyim içime sinsin istiyorum .fiyat olarak 500 üstü diyorlar.kararsiz kaldım.bekarim bu arada belki hiç evlenemem.vefat eden arkadaşım bir araban olsun mutlaka diyordu...yorumlarinizi bekliyorum
Ah Polo, üzümlü kekim. Yağ gibi gidiyo maşallahPandaya o para verilmez,hatchback bi araç düşünseniz daha iyi olur bence. Bende polo var,hatta 3.polom birçok kız arkadaşımda da var ve memnum olmayana rastlamadım
Her araç yenilemeyi düşündüğümde kendimi polo almış olarak buluyorum,düşününAh Polo, üzümlü kekim. Yağ gibi gidiyo maşallaheşimin arabası çok tavsiye ediyorum ben de arada onukini alıyorum. Almana güveniyorum arabada ben
Sevimliligi, şehir içi kullanim kolaylığı, park kolaylığı şimdi size sempatik geliyor ve tamam bekarsiniz ama bir iki kişi tatile gidilse, bagajı yetmeyecek, akrabalarınizla, arkadaş kuzenlerle bir yere gidecek olsanız sığmak zor olacak, uzun yolda menzili hafif gelecek. Keşke hatchback alsaydım diyebilirsiniz ilerde, satması da pek kolay olmuyor bu yüzden.Meraba hanımlar.panda otomatik vites 2016 sizce alinirmi pişman olurmuyum.soyle bakınca sevimli duruyor ama biraz da basit mi diyeyim içime sinsin istiyorum .fiyat olarak 500 üstü diyorlar.kararsiz kaldım.bekarim bu arada belki hiç evlenemem.vefat eden arkadaşım bir araban olsun mutlaka diyordu...yorumlarinizi bekliyorum
Alınmış alınmıştır neden pişman olasınız ki?Meraba hanımlar.panda otomatik vites 2016 sizce alinirmi pişman olurmuyum.soyle bakınca sevimli duruyor ama biraz da basit mi diyeyim içime sinsin istiyorum .fiyat olarak 500 üstü diyorlar.kararsiz kaldım.bekarim bu arada belki hiç evlenemem.vefat eden arkadaşım bir araban olsun mutlaka diyordu...yorumlarinizi bekliyorum
Bende de 2020 model clio var ama çok yakmıyor gibi ya. Gerçi öyle pek anlamam ilk arabam.Aracı ne için aldığınız önemli. Sadece şehir içi yol alırım pratik olsun diyorsan olur. Bir de yakıt tüketimi önemli. Bende 2020 model benzinli clio vardı. Aman aman öyle yakıyordu ki. Depoyu fullüyorum bi yere gidip geliyorum bir bakıyorum yarıya inmiş. Onu sattım sırf az yakıyor diye citroen c1 aldım. Zaten lpg li. Küçük olunca da fazla enerji gerektirmiyor. Yakıt istasyonunun yolunu unutursunuz. Yarınlar yokmuşcasına geziyorum valla
Opel parçaları çok pahalıdır yanlız karıştırdınız sanırım500 üstüne çıkabiliyorsanız hatchback tarzı bişey istiyorsanız opel corsa yada volkswagen polo alın derim,güvenlik,sağlamlık açısından iyidir,çok sorun çıkartmaz,değişen parçaları ucuz olur en azından corsa öyle,az yakar vs.araç alırken sevimli yada güzel görünüyor değilde daha çok teknik özelliklerine bakarsanız daha mantıklı olur,satarken kolay satabileceğiniz,sağlam,az yakan,parçaları ucuz,kronik sorunları olmayan,bir araç almanızı tavsiye ederim...