Otomatik Araba

liilith

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
261
4
68
İstanbul
Bayanlar ben otomatik ve olursa da dizel araba istiyorum kendi paramla alacağım ilk araba olduğu için çok uçuk fiyatlı da olsun istemiyorum:)) Fiat 500, volkswagen new beetle nasıldır kullanan varsa bilgilendirir mi beni satan varsa da ilgilenebilirim

new beetle ve Fiat 500 çok eski arabalar değil fiyatları da ilk arabaya göre biraz pahalı olur bence

Otomatik ve dizel havalı bir aracım var kia sportage 2006 model kullanımı rahat içi geniş yol senin yani 40bin tlye vericem ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayanlar ben otomatik ve olursa da dizel araba istiyorum kendi paramla alacağım ilk araba olduğu için çok uçuk fiyatlı da olsun istemiyorum:)) Fiat 500, volkswagen new beetle nasıldır kullanan varsa bilgilendirir mi beni satan varsa da ilgilenebilirim

Bu wolkswagen beetle görüntüsü yeter :)

Ama ilk arabaya göre fiyatı uçuk olmazmı biraz gerçi ayırdığınız miktarıda bilmiyorum.

Benimde ilk arabam Mıtsubıshı Lancer LPG ve otomatik çokta mennunum gerçi lpg den kasıt sürekli motor ışığım yanıyor ama kilometresine 25 krş yakıyor.

Uygun tampon boyacı biliyormusunuz Araba konusu bulmuşken atlayayım malum benim ön arka tamponda sürtüklü :) Parçasına 150 tl fiyat aldım çok geldi.

ucuk fiyat degil demissin ama new beetlenn fiyatni heralde biliyorsndr canim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ucuk fiyat degil demissin ama new beetlenn fiyatni heralde biliyorsndr canim:)

Bu wolkswagen beetle görüntüsü yeter :)

Ama ilk arabaya göre fiyatı uçuk olmazmı biraz gerçi ayırdığınız miktarıda bilmiyorum.

Benimde ilk arabam Mıtsubıshı Lancer LPG ve otomatik çokta mennunum gerçi lpg den kasıt sürekli motor ışığım yanıyor ama kilometresine 25 krş yakıyor.

Uygun tampon boyacı biliyormusunuz Araba konusu bulmuşken atlayayım malum benim ön arka tamponda sürtüklü :) Parçasına 150 tl fiyat aldım çok geldi.

Evet evet haklısınız:) biraz çelişmişim kendimle uçuk olmasın istemişim fakat istediklerim gayet uçukmuş:) konuyu açalı 1 sene olmuş sanırım neredeyse kendime daha uygun bir araba aldım bu dönemde ben de:)
Teşekkür ederim cevaplarınız için:)

Evet evet haklısınız:) biraz çelişmişim kendimle uçuk olmasın istemişim fakat istediklerim gayet uçukmuş:) konuyu açalı 1 sene olmuş sanırım neredeyse kendime daha uygun bir araba aldım bu dönemde ben de:)
Teşekkür ederim cevaplarınız için:)

:) insallah bulursun

Canim her markadan araba kullandim ama ford fiesta kadar az yakanina denk gelmedim

Back