Çok rahatsız oluyorsa sesten ve gürültüden taksiye de binebilir sonuçta çocuk bu ağlaya da bilir ki benim çocuğum 15 dakikalık yolda telefon vermeden asla Durmaz yürür koşar sandalyelerin üstüne çıkar koltukların tepesinde Gezer asla mukayyit olmam mümkün değil ki 15 dakikalık telefon bakmasıyla da bir şey olacağını zannetmiyorumÖncelikle başlıktaki ki birleşik olacak.
İkincisi kamuya açık alanlarda ses kısık dahi olsa hoparlörden bir şey izleyip dinlemek hoş değil. Lütfen başka yerlerde sesini az bile olsa açıp vermeyin. Ki 4 yaşında çocuğa telefon hiç vermemelisiniz bana kalırsa.
Ve gelelim esas meseleye, adam normal değilmiş, kendine vurması vs. olacak şey değil. Size şunu söylemek isterim, yanınızda çocuk varken biriyle tartışmayın bence. Haklısınız tamamen ama karşı taraf haklı olduğunuzu anlayıp hakkınızı teslim edecek türde biri değil. Size veya çocuğunuza saldırabilirmiş. O zaman cidden zarar görebilirdiniz.
Ben insanlarin genel olarak akli dengelerinin iyice bpzulduguna inanmaya basladim. Yani tek olsam sonuna kadar hakkimi savunurum ama gpruyorsunuz aniden bir ruh hastasina denk gelinebiliniyor. O yuzden yanimda bebegim varsa olabildigince sessizce ortamdan uzaklasma yanlisiyim. Yaninizda bebegi kucagina vereceginiz kardes, arkadas, es gibi biri varsa önden gidip hakkinizi istersiniz ama normalde.. boyle olmasi gerekli en azindan.Arkadaşlar bugün başıma gelen bir konu hakkında konuşacağım. Bugün normal belediye otobüsüne bindik oğlumla oğlum 4 yaşında belediye otobüslerinde bebek arabalarına ayrılan bir yer var ve oraya eğer bebek arabası veya engellilere aracı varsa oturmak yasak . Bindim 4 kişi o alanda oturuyor hadi dedim seslenmeyim bebek arabasıyla yanlarına durdum . Oğlum da telefona bakıyordu otobüste durmadığı için çok hareketli bir çocuk.. önce sesini kısar mısın dedi kısıkti ama iyice kıstım 5 dakika geçti çocuğuma ver artık şu telefonu seni mi dinleyeceğiz langır tungur dedi .. bu sefer ben sinirlendim rahatsız oluyorsanız başka bir yere oturun zaten bizim alanımıza oturmuşsunuz bir de konuşuyorsunuz dedim otobüsteki diğer kişiler de bana hak verdi ve savundular evet orası bebek aracı yeri diye bu adam bir anda bağırarak kendine vurmaya başladı suratına kafasına.. hem oğlum hem ben o kadar korktuk ki .. sizce girer girmez yerimi istemem mi.lazimdi
Çok rahatsız oluyorsa sesten ve gürültüden taksiye de binebilir sonuçta çocuk bu ağlaya da bilir ki benim çocuğum 15 dakikalık yolda telefon vermeden asla Durmaz yürür koşar sandalyelerin üstüne çıkar koltukların tepesinde Gezer asla mukayyit olmam mümkün değil ki 15 dakikalık telefon bakmasıyla da bir şey olacağını zannetmiyorum
Şoför koltugunun arkasındaki o alan ve hatta bazen kapı yanlarında da olan (metroda vb.) yaşlı, engelli, çocuklu ve hamileler için. Ben hamileyken genelde o alanlara hiç oturmamasi gereken kişiler oturuyordu. Ben de gidip direkt yer istiyordum. Birilerinin yer vermesini beklersek çok bekleriz çünkü. Siz de direkt istemelisiniz.Arkadaşlar bugün başıma gelen bir konu hakkında konuşacağım. Bugün normal belediye otobüsüne bindik oğlumla oğlum 4 yaşında belediye otobüslerinde bebek arabalarına ayrılan bir yer var ve oraya eğer bebek arabası veya engellilere aracı varsa oturmak yasak . Bindim 4 kişi o alanda oturuyor hadi dedim seslenmeyim bebek arabasıyla yanlarına durdum . Oğlum da telefona bakıyordu otobüste durmadığı için çok hareketli bir çocuk.. önce sesini kısar mısın dedi kısıkti ama iyice kıstım 5 dakika geçti çocuğuma ver artık şu telefonu seni mi dinleyeceğiz langır tungur dedi .. bu sefer ben sinirlendim rahatsız oluyorsanız başka bir yere oturun zaten bizim alanımıza oturmuşsunuz bir de konuşuyorsunuz dedim otobüsteki diğer kişiler de bana hak verdi ve savundular evet orası bebek aracı yeri diye bu adam bir anda bağırarak kendine vurmaya başladı suratına kafasına.. hem oğlum hem ben o kadar korktuk ki .. sizce girer girmez yerimi istemem mi.lazimdi
Normalde tabiki istersiniz ama bugün o kısımda oturan sahıs belli ki normal biri degil.İsteseydiniz belki size ya da cocuga karşı saldırganlasacaktı.İstememeniz daha iyi olmus bugün adına.Cocugumu tutamıyorum idare edilsin 15 dk düsüncesi hatalı çünkü adamın hamile,yaslı, ya da cocuklu kisilerin alanını gasp etmesi ve bu kisilerden biri geldiginde kalkmayıp duyarsızlasması ile aynı duruma cıkar dediginiz.sizce girer girmez yerimi istemem mi.lazimdi
Kadın sadece bizim yerimizde oturuyorsunuz demiş ki. Adam direkt manyakmış.Öncelikle başlıktaki ki birleşik olacak.
İkincisi kamuya açık alanlarda ses kısık dahi olsa hoparlörden bir şey izleyip dinlemek hoş değil. Lütfen başka yerlerde sesini az bile olsa açıp vermeyin. Ki 4 yaşında çocuğa telefon hiç vermemelisiniz bana kalırsa.
Ve gelelim esas meseleye, adam normal değilmiş, kendine vurması vs. olacak şey değil. Size şunu söylemek isterim, yanınızda çocuk varken biriyle tartışmayın bence. Haklısınız tamamen ama karşı taraf haklı olduğunuzu anlayıp hakkınızı teslim edecek türde biri değil. Size veya çocuğunuza saldırabilirmiş. O zaman cidden zarar görebilirdiniz.
Şu ekran bahsi gerçekten başına gelmeyen anlamıyor. Litfen büyük konuşmayalım litfen.Kamuya acik alanda telefon gercekten cok rahatsiz edici
Adamin yaptigi yanlis soylediginin dogru oldugu gercegini degistirmiyor. Sadece adami degil tum otobusu rahaysiz ediyorsunuz. 4 yasinda bir cocugun sadece telefon ile durmasi ayri bir yanlis. Siz zaptedemiyorsaniz siz taksiye bineceksiniz bu cocuk nasil davranacagini nasil ogrenecek telefon hayatinda bu konuma nasil geldi?
Cocugun yaninda tartismaya girmeniz ayri konu neresinden tutsam elimde kaliyor
Maalesef ben bunu bir saatte anlatsam bazı insanlar anlamayacak çocuğumda zaten hiperaktive teşhisi de var ve telefon adam dışında kimseyi rahatsız etmedi zaten volümü bir ya da 2'deydi kendi zor duyuyordu çocuk.. inanılmaz hareketli ve yüksek sesli bir çocukKadın sadece bizim yerimizde oturuyorsunuz demiş ki. Adam direkt manyakmış.
Ayrıca evet keşke tüm ekranlar yok olsa. Ama o ekranı vermese çocuk zaten dayıyı daha çok rahatsız edecek arızalar çıkarabilirdi.
Şu ekran bahsi gerçekten başına gelmeyen anlamıyor. Litfen büyük konuşmayalım litfen.
O zaman siz taksiye bineceksiniz bende bıktım şu eline telefonla son ses oyun oynayan çocuklardanÇok rahatsız oluyorsa sesten ve gürültüden taksiye de binebilir sonuçta çocuk bu ağlaya da bilir ki benim çocuğum 15 dakikalık yolda telefon vermeden asla Durmaz yürür koşar sandalyelerin üstüne çıkar koltukların tepesinde Gezer asla mukayyit olmam mümkün değil ki 15 dakikalık telefon bakmasıyla da bir şey olacağını zannetmiyorum
Hanımefendi tam olarak nasıl okudunuz konuyu anlamıyorum herkesin her konusunda böyle sivri cevaplar veriyorsunuz son ses oyun oynamıyordu volume bir ya da 2'deydiO zaman siz taksiye bineceksiniz bende bıktım şu eline telefonla son ses oyun oynayan çocuklardan
1 2 sonuçta bende maruz kalıyorum çokça ve sürekli kulaklık takmak zorunda kalıyorum mecbur muyum siz binin taksiye çocuğu olanın madem ayrı bir özelliği var taksiyede binmeyi bileceksinizHanımefendi tam olarak nasıl okudunuz konuyu anlamıyorum herkesin her konusunda böyle sivri cevaplar veriyorsunuz son ses oyun oynamıyordu volume bir ya da 2'deydi
Yorumu okurken kendimi okulda müdür konuşuyor gibi hissettimÖncelikle başlıktaki ki birleşik olacak.
Arkadaşlar bugün başıma gelen bir konu hakkında konuşacağım. Bugün normal belediye otobüsüne bindik oğlumla oğlum 4 yaşında belediye otobüslerinde bebek arabalarına ayrılan bir yer var ve oraya eğer bebek arabası veya engellilere aracı varsa oturmak yasak . Bindim 4 kişi o alanda oturuyor hadi dedim seslenmeyim bebek arabasıyla yanlarına durdum . Oğlum da telefona bakıyordu otobüste durmadığı için çok hareketli bir çocuk.. önce sesini kısar mısın dedi kısıkti ama iyice kıstım 5 dakika geçti çocuğuma ver artık şu telefonu seni mi dinleyeceğiz langır tungur dedi .. bu sefer ben sinirlendim rahatsız oluyorsanız başka bir yere oturun zaten bizim alanımıza oturmuşsunuz bir de konuşuyorsunuz dedim otobüsteki diğer kişiler de bana hak verdi ve savundular evet orası bebek aracı yeri diye bu adam bir anda bağırarak kendine vurmaya başladı suratına kafasına.. hem oğlum hem ben o kadar korktuk ki .. sizce girer girmez yerimi istemem mi.lazimd
Toplu ortamlarda sesli telefon açılmaz çocuk da olsa sesli birşey izletemezsiniz. Onlar o yere oturmakta haksız siz de bunda haksızsınız. Adamın sonra delirmesi zaten tam manyaklık. Böyle en ufak öfke ile başedemeyen ge.rizekalılar yüzünden cinayetler oluyor zaten. Siz de birdaha izletmeyin otobüste. Dört yaş çocuk sınır öğrenebilir zaten. İki ağlar susar . Taviz vermeyin.Arkadaşlar bugün başıma gelen bir konu hakkında konuşacağım. Bugün normal belediye otobüsüne bindik oğlumla oğlum 4 yaşında belediye otobüslerinde bebek arabalarına ayrılan bir yer var ve oraya eğer bebek arabası veya engellilere aracı varsa oturmak yasak . Bindim 4 kişi o alanda oturuyor hadi dedim seslenmeyim bebek arabasıyla yanlarına durdum . Oğlum da telefona bakıyordu otobüste durmadığı için çok hareketli bir çocuk.. önce sesini kısar mısın dedi kısıkti ama iyice kıstım 5 dakika geçti çocuğuma ver artık şu telefonu seni mi dinleyeceğiz langır tungur ded