- 3 Temmuz 2023
- 72
- 64
- 8
- 28
- Konu Sahibi gothicperson
-
İnşallahOranın kullanılma amacını herkes biliyor maalesef. Ön yargılı olma tabii yine de ama aklının bir ucunda bulunsun. İnş konuşma fırsatı yakalarsın. Haberlerini bekliyorum, heyecanlandım ben de
Mantıklı dkdkdkdOnun yanında sen instanı göstere göstere gir eklerse o eklesin madem
Ben yine de iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum belki arkadaşça konuşuyor dkdkdkArkadaslar adam sevişiyor diye kotuluyor musunuz anlamadim kitabi ki oranın amaci belli
Bakalım ben yukarıda önerildiği gibi yiyecek ikram ederek adımımı atacağımgünaydındı, merhabaydı, selamdı ortaya bi kelime atıp muhabbeti geliştirmeyi beklerim, üç beş denerim zaten ilgisi varsa ilerler. Yoks da oluşur. Bekle bekle ekinler hasada durdu yaz geldi gidiyor hadi cesaret.
Orası öyle tabi ama hangi erkek ilişkisi yokken hiç bu tarz şeyler yapmamıştır kiBiraz farklı dünyaların insanları olabilir misiniz acaba? Yani tinder hesabı olması size tuhaf geldiyse ilişkilere bakışınız farklı olabilir.
Yok yok diyemediğim için zaten buraya geldimTinder mindır var işin içinde. Bu hormon fışkırtan şeyler beni bozar.
Sakın gidipte tanışabilir miyiz deme kendini bi halt sanmasın
Orası öyle, bu yüzden ben elimden geldiğince sinyal vermeye çalışıyorum da anlamıyor sanırımBen şimdiyeli on beş kez eklemiştim ya.
Olursa olur olmazsa olmaz.
Adım atıp çok güzel sonuçlar alan da var hüsrana uğrayan da belli olmuyor bu işler.
Karşı taraftan adım gelince mükemmel olacak olsa geçmişimiz çöp tenekesi olmazdı
Öncelikle bu yorumunuz için teşekkür ederim.Tinderi olan erkeklere ben olsun saglikli bir erkek iste sevisiyor diyemiyorum ya. (Kimin nesi var onu da asla bilemeyiz tabi ama) aleni bi sekilde resmiyle ismiyle instasiyla tinderda var olan bir erkekle mukemmelll bir sekilde tanissaniz bile mesela bikac ay sonra soyle bi konu acma ihtimaliniz cok yuksek: "Sevgilim cok ilgisiz bir suru kizla takiplesiyor ama basta cok iyiydik napmaliyim??"
Herkes cok tatli konusmus ama biraz da gercekler kosemizden yazdim kusura bakmayin
komşuculuk ilişkilerim hiç iyi değil maalesef, insanlara adım atmaktan çekindiğim için yaşadığım semtte kimseyi tanımıyorum diyebilirimMadem tek otobusluk bi bolgede yasiyorsunuz, mahalle arkadaslarindan falan sansinizi zorlayabilirsiniz aslinda?
Rica ederim. Sizi simdiden biraz bulutlarin uzerinde gordugum icin iliski baslar da ilerlerse diye kendimce uyarmak istedim. Siz tabi ki izleyeceginiz rotayi daha net goreceksinizdir. Bence sakince bekleyin hatta biraz kacin. Bakalim kovalayacak istegi var mi.Öncelikle bu yorumunuz için teşekkür ederim.
Aslında ben orada takılan insanlara hep tuhaf bakmışımdır. Fakat belki ilerleyince kendisi siler diye düşündüm açıkçası.
Kendim "tinderi sil" diye tartışacak ve bu konu ile alakalı çok baskı yapacak bir insan değilim.
İş o noktaya gitse ilişkiyi bitirmek daha sağlıklı olur diye düşündüm.
Hep soru işaretleri ile kalacağıma, acaba tanışsak nasıl olurdu diyip o belirsizlikte kalmaktansa, en azından bana uygun olup olmadığını kendi gözlerimle görmek isterdim.
Düzgün sağlıklı bir ilişkisi olduktan sonra hala bu tarz yerlerde vakit geçirmesi sıkıntı olur çünkü.
komşuculuk ilişkilerim hiç iyi değil maalesef, insanlara adım atmaktan çekindiğim için yaşadığım semtte kimseyi tanımıyorum diyebilirim
Evet o heyecan var azıcık, kendimi liseli kız gibi hissediyorum bazen ksjdsfdRica ederim. Sizi simdiden biraz bulutlarin uzerinde gordugum icin iliski baslar da ilerlerse diye kendimce uyarmak istedim. Siz tabi ki izleyeceginiz rotayi daha net goreceksinizdir. Bence sakince bekleyin hatta biraz kacin. Bakalim kovalayacak istegi var mi.
Evli değil onu biliyorum.Normalde erkek olacak sahis, kendini kaf daginda gormuyorsa ya da evli/nisanli vs degilse coktan sizle ayni durakta inip bi bahaneyle tanisirdi diye dusunuyorum. Gerci z kusagi farkli olabilir bu konularda emin degilim.
Yani tanışır tanışmaz öyle bir istekte bulunsa "beni yanlış tanımışsın" der yoluma devam ederim. Tabii ki bana o tarz yaklaşan insanla iletişimime devam etmem. Kendime saygısızlık olur.Sizinle cinsellik yaşamak isterse sizin tepkiniz ne olur? Tinder kullanan insan kahve içmek için yüklememiştir telefonuna diye düşünüyorum. Böyle bir insanla görüşmek istemezdim net.
Ben miktanıs gibi hep zor olanı, hep beni üzme ihtimalinin yüksek olduğu insanları çekiyorum hayatımaTinder açan adam çekingen değildir bence adım atmadan sen adım atma..sevmedim adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?