- Konu Sahibi lanadelmilav
Merhabalar öncelikle. Bu sabah garip bir olay yaşadım ve anlam veremedim. İstanbul'da yaşıyorum. İşyerine gitmek için her sbaha otobüse biniyorum. Bu sabah biraz erken çıktım ve kendi otobüsümden farklı olan fakat yine gideceğim yere giden, ama tehlikeli bir bölgeden gelen(bilenler bilir gazi mahallesi) otobüse bindim.Doluydu baya. Bindiğim gibi baştan aşağı süzmelere maruz kaldım. (açık giyinmedim pantolon kazak deri ceket) Neyse ilerledim baya sonra Suriyeli bir adamın olduğu yere rast geldim. Ben inerken arkadan benim fotoğrafımı çekti! evet evet benim fotoğrafımı çektiğini farkettim. Sebebini bilmiyorum. Neden çekmiş olabilir?
tam soracakken napıyosun sen ya dememe kalmadan koşarak uzaklaştı. Yanlış anlamayın ama tip olarakta sapığa benziyordu. Tahminimce, her kızın böyle fotoğrafını çekiyor ve kimbilir neler düşünüyor..
Aklıma baya takıldı.
poponuzu çekmiştir, bir kere metroda yanımda oturan sapık, telefonuyla ugraşıyor gibi yapıyordu, gözüm bir an ekrana takıldı bir baktım önümüzde arkası dönük ayakta duran kızın poposunu çekiyor pislik ne yapıyorsun sen dedim şöyle bir baktım tam millet bize baktı, sırada kapılar açılmasın mı hemen indi adi herif, var böyle sapıklar maalesef.