otobüste birisi fotoğrafımı çekti

Bu arada suriyelilerle ilgili oturduğumuz yerden eleştiri yapmayı ben kendime yakıştıramıyorum. Mesela fatihte derme çatma bir evde yaşayan (ev demeye bin şahit) ve buraya ev sahibi pişkinliği yüzünden 600tl kira veren bir suriyeli aile vardı. Ailenin erkek çocuğu mendil satıyordu çünkü buna mecburdu. Bir tanıdığımız o aileyi kendi tanıdıklarına anlattı ve bu şekilde bir arkadaş grubu her ay belli bir miktar bu aileye yardım yapıyor. Gönüllerinden ne koparsa. Eve halı battaniye vs götürüldü. Erkek çocuk bu yardım sayesinde artık mendil satmıyor okula başladı. İşte bu şekilde yardım eli uzatmadan dert dinlemeden çevremize tamamen duyarsız ve kör olup niye geldiler gitsinler demek benim vicdanımı rahatsız ediyor. Elbette önlemler alınsın giriş çıkışlar denetlensin kayıt altına alınsın ama yok öyleler yok dileniyorlar yok mendil satıyorlar yok böyleler :ukala: genellemelerden nefret ediyorum

Bende metroda böyle bir durumla karşılaştım adam suriyeli değil ama en az 60 yaşında yaşlı başlı ve karşısında oturan tayt giymiş bir kadının bacaklarının fotoğrafını çekti. Pislik herif.

uğraşacaklarını hiç sanmıyorum
bidaha asla erken çıkıp o otobüse binmem sabah sabah bütün keyfim kaçtı
ugraşırlar. zamanını hatırlamıyorum ama yuruyen merdivenler cıkan etekli bir kızın videosunu ceken gencleri ifşa etmişlerdi ve ceza aldılar sonra. basına medyaya her yer de cıkmıştı.

Gecen aksam evde ufak bir kaza gecirdim ayak kemigim çatladı ve acile gittik devlet hastanesine ve ağzına kadar dolu idi.. Yüzde sekseni suriyeli genclerdi hep yuzleri gozleri patlamış kavga etmisler kimbilir kim ile.. Doktor hep darp yazdi elindeki aciklama kagitlarina... Ahh vatanım Allah sonumuzu hayır etsin..

Siz de üzülmeyin ama dikkat edin mesela birdaha o yorungedeki otobuse gec bile kalsaniz binmeyin.. Allah bizi kötülerin kotuluklerinden korusun..

Gecen aksam evde ufak bir kaza gecirdim ayak kemigim çatladı ve acile gittik devlet hastanesine ve ağzına kadar dolu idi.. Yüzde sekseni suriyeli genclerdi hep yuzleri gozleri patlamış kavga etmisler kimbilir kim ile.. Doktor hep darp yazdi elindeki aciklama kagitlarina... Ahh vatanım Allah sonumuzu hayır etsin..

Siz de üzülmeyin ama dikkat edin mesela birdaha o yorungedeki otobuse gec bile kalsaniz binmeyin.. Allah bizi kötülerin kotuluklerinden korusun..
amin..
geçmiş olsun sizedee.

senin nerde nasıl çekildi
tahminin varmı niye çekti
Eve gidiyordum, karşıya geçecektim. 2 tane at hırsızı kılıklı adam konuşuyorlardı. Biri akıllı telefonunu yüzüme doğru yöneltti. Şak diye ses geldi, o an saçımı yüzüme attım aceleyle hemen çıkmasın diye. Bir de homurdandı arkamdan.
Korktum o an bir şey de yapamadım. Nedenini bilmiyorum, hiç kadın görmemiş gibi davrandıkları kesin. Bir daha olursa ama o sokağı yıkarım başlarına. Bıktım artık!

Eve gidiyordum, karşıya geçecektim. 2 tane at hırsızı kılıklı adam konuşuyorlardı. Biri akıllı telefonunu yüzüme doğru yöneltti. Şak diye ses geldi, o an saçımı yüzüme attım aceleyle hemen çıkmasın diye. Bir de homurdandı arkamdan.
Korktum o an bir şey de yapamadım. Nedenini bilmiyorum, hiç kadın görmemiş gibi davrandıkları kesin. Bir daha olursa ama o sokağı yıkarım başlarına. Bıktım artık!
banada hiç kadın görmemiş gibi davrandı işte
o bakışları gördüm

banada hiç kadın görmemiş gibi davrandı işte
o bakışları gördüm
Bu tip insanlar fırsatını bulsa neler yapar neler. Onun için en ufak şey fotoğraf çekmek emin olun. Kadına saygıları yok çünkü, ona göre sen onu mutlu etmek için var olan bir mahluksun çünkü. Başka bir varoluş amacın yok. Bak aklıma geldi yine kuduruyorum. :olamaz:

Bu tip insanlar fırsatını bulsa neler yapar neler. Onun için en ufak şey fotoğraf çekmek emin olun. Kadına saygıları yok çünkü, ona göre sen onu mutlu etmek için var olan bir mahluksun çünkü. Başka bir varoluş amacın yok. Bak aklıma geldi yine kuduruyorum. :olamaz:
pis reziller. kadın insan değil sanki erkeği memnun etmek için gönderilen köle.

sizin ne giydiğiniz kimseyi ilgilendirmez, isterseniz mini etek giyersiniz isterseniz pantolon ama kimsenin sizi süzmeye hakkı yok. Allah belalarını versin böyle sapıkların da hiçbir yerde rahat edemiyoruz. pislikler.
hiç rahat edemiyorum hemde..
ya bugün bindiğim otobüs bunlarla doluydu
arkaya doğru ilerledikçe süzmeler başladı
bidaha binmem
kız görmemişler.

aklıma geldi de birgün sınav için gtmiştim gazi mahallesine
arkamda bir erkek topluluğu genç erkekler.. ergenlikten az daha büyük
yetiştirilme tarzları kadınları sadece seks olarak görmeleri yönündeymiş
bu tarz muhabbet ediyorlardı

X