- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi grafikermelike
Gelin diger tarafa birlikte boylayalim gibi olmus oAaa buldum buldum ...gelin uzaya birlikte çıkalım. ..Kaptanoğlu bir ayrıcalıktir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelin diger tarafa birlikte boylayalim gibi olmus oAaa buldum buldum ...gelin uzaya birlikte çıkalım. ..Kaptanoğlu bir ayrıcalıktir..
O zaman sakıncalı slagon Kaptanoğlu na hürmetlerGelin diger tarafa birlikte boylayalim gibi olmus o
Bence sen slogan bulmaktan vazgeç. Bulduklarını da unut.Aaa buldum buldum ...gelin uzaya birlikte çıkalım. ..Kaptanoğlu bir ayrıcalıktir..
Sesli guldumBence sen slogan bulmaktan vazgeç. Bulduklarını da unut.
Astral seyahat muhteşör ama inş. nasip olsun ayol.Sesli guldum
Ay insallahAstral seyahat muhteşör ama inş. nasip olsun ayol.
Bu slogan iyiymiş. Hatta ve hatta belki bayanlar bile bu sloganı duyup bu firmayı tercih edebilirAaa buldum buldum ...gelin uzaya birlikte çıkalım. ..Kaptanoğlu bir ayrıcalıktir..
Felaket slagonu gibi oldu benimkiler hahaha kabul iyi değil di aklıma hep şu sucuk reklamı var ya sahinderoglu diye onun melodisi gelip duruyor Hahahaha tamam ben sustumBence sen slogan bulmaktan vazgeç. Bulduklarını da unut.
Vayyyy işte bu aranan bulunduOğluma sordum ; Adımız Kaptanoğlu biz biliriz en iyi bu yolu dedi
Fff bırak şu melikeyi. Üzme kendini. Senin çabana yazık.Melike neden bu kadar sessizsin bütün çabamız senin için sende bir şey de fikir ver güzel de çirkin de de bir şey yahu