- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi Elif_esmeray
Konu sahibine bi isim daha buldum ama guzeller guzeli kizimin adi:))) paylasamicam:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa lutfen paylas lutfen belkide begenmeyiz. Ozeldende soyleyebilirsinKonu sahibine bi isim daha buldum ama guzeller guzeli kizimin adi:))) paylasamicam:)))
Gordum.. Kiz gercekten ismini takmis. Yani simdi bunu gorunce benim icimede sinmadi Mihriban ismi. Abimi ikna etmeye calisacam bu isimden vazgecsin diye. Ve bir kere daha ismimle gurur duydum kiz Elif ismini begenmis onu kullanmak istiyor bence guzel bir karar almis.Konuyu buldum,okumak istersen :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nmeyip-isim-ekletmek-ve-onu-kullanmak.932087/
Sizce cok garip olurmu bunu yapsam? Artik son kez sorucam.. Benim ismim Mihriban ve bu yasima kadar hic sevmedim. Hollandada yasiyorum bu yuzdende yabancilara zor gelen bir isim ve kendimde begenmiyorum. Yaz tatilinden sonra yeni okula gidecem ve kendimi orda Elif olarak tanitmak istiyorum ve beni taniyan insanlara Elif benim ikinci ismim demek istiyorum. Elif benim gercek ikinci ismim degil ama 1 sene sonra bunu nufusumada kayit etmek istiyorum. Sizce cokmu garip olur bu yaptiklarim? Insanlarin tepkisinden korkuyorum benimle dalga gecerler belki falan. Nolur yardimci olun
Ben hic sevmiyorum ama ve yabancilar icin cok zor cok cirkin bir isim bazilari koylu isim bile diyorlar kezban ismi falan
İki isim resmen çocuğa işkence farkında mısınız? Benim iki ismim var öyle çok zorlandım ki özellikle okul hayatım boyunca herkes başka birini söylüyor evde başka dolasıyla az kullanılan isim ile biri seslendiği zaman bakmıyordum bunu babası beğendi koy bunu dedesi bunu annesi çocuk isimlik mi çok kızıyorum böyle şeylere zorluklarını çektiğim için isim olarak önerin de Alisa olabilirArkadaslar daha once paylasmistim Silan ismini koymak istedik ama vazgetik. Simdi biz Hollandada yasiyoruz yani buraya uygun olmasida lazim ama yani okadarda yabanci ismi gibi olmamasi gerek. Ve anlaminada cok onem veriyoruz. Simdi babasi Mihriban ismini istedi yani birinci ismi Mihriban olucak ama okula gitse onu kullanmicaz onun yerine ikinci ismini kullanacaz yanliz babasi ona Mihriban diye seslenecek biz ikinci ismini kullanacaz ama iste guzel bir ikinci isim ariyoruz. Tabi ilk isminede yakismasi lazim. Lutfen yardimci olun son gunlerdeyiz
Hazal mükemmelHa benim önerim Melek, Hazal, Asmin, Hülya. . Bu tarz olabilir..
Ama babasi istedi. Zaten annesi falan oyle seslenmicek ona bu yuzden guzel bir ikinci isim ariyoruz. Ama bulamiyoruz