Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 3,5 aylık olduAh seni hatırlıyorum. Yeni doğum yaptığında konuşmuştuk. Ne kadarlık oldu bebiş ?kuzu ben britax romer advansafix iv r kullanıyorum. 9-36 kg aralığı normalde ama sorun olacağını sanmam. Benim kızcem 7500 kg. Alırken doktora sormuştum sorun olmaz demişti. 4 aydır falan da kullanıyoruz. Seninkinin ayı falan da küçüktü. O yasında 9 kilo olur zaten. 9-36 kg olanlardan alırsan çok uzun süre kullanırsın. E bebekte britax ın modelleri var. Git koy bebişi içine. Ne demek istediğimi anlarsın
18 kiloluk olanı çok kullanamayabir diye düşünüyoruz. Daha 3,5 aylık ve 7 kilo üstü olduğu içinI-Spin Isofixli 360 Derece Dönebilen Oto Koltuğu 0-18 kg
Biz bunu kullanıyoruz. adac testinden geçmiş diye hatırlıyorum
(11 kilo , 2,5 yaşında)
Oy büyümüş bile masallah. Ömrü uzun, bahtı açık insallahYaklaşık 3,5 aylık oldu
9-36 ya da 0-36 düşündüm ben de, uzun kullansın diye. 9 olur mu diye tereddütte kalmıştım ama olur herhalde. İki ay sonra uzun yolculuğa çıkıyoruz. O zaman zaten 9 kesin olur diye tahmin ediyoruz.
Önerine bakacağım şimdi, teşekkür ederim![]()
Mesajımı sonradan düzenlemiştim, tekrar bak istersen bir teşekkür daha var ordaOy büyümüş bile masallah. Ömrü uzun, bahtı açık insallahKuzu maşallah hızlı kilo alan bir cocuk. Birkaç aya çıkar o 9 kiloya dediğin gibi. Olur, her sekilde olur yani. Gönlüne göre bulursun inşallah
![]()
Yaa canım benim. Ne demek. 2 satır cümle yazdım ne yaptım sanki ? İşe yaradıysa ne mutlu bana. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallahMesajımı sonradan düzenlemiştim, tekrar bak istersen bir teşekkür daha var orda![]()
İsofixli de Britain römar-evolvafix (76-150 cm) olanı geçtiğimiz ay aldık resmen arabaya mıhlanıyor o güveni veriyor sadece uyku pozisyonu çok geriye gitmiyor sebebi de büyük çocuklar içinde kullanılabilinir olması, kemerle sabitlenen da maxi cosi-tobi (9-18kg )kullanıyoruz yatış pozisyonu çok daha iyi ikisinden de oldukça memnunuz
Çok teşekkür ederimBen Joie aldım, dönmeyen bir modeli. 36 kg a kadar kullanılabiliyor.