Ben daga 22 yasindayim yeni anneyim ve iilk evladim Allah herkesinkini bagislasin ve gercekden oto koltugu hic aklima gelmis bir sey degil arasdiracagim bende tesekur ederim uyariniz icin.
Daha 22 yaşındayım yeni anneyim kesinlikle bir kaçış değildir kusura bakma
Herkes biliyor artık oto koltuğu yeni doğana da puset kullanmak gerektiğini burda ahkam keserek bize muneye şikayet ederek eline hiçbirşey geçmez
İnsanlar sana karpuz benzetmesini bebeğine değil senin ona verdiğin değere yağıyor sen bunu bile anlamıyorsun
Bu kdr bencil sığ düşünceli olma olmayın arkadaşlar
Siz bebek ve kendinizi koruyamazsınız
He şu var ki ecel geldi mi otokoltuğu fayda etmez fakat sen Bi tedbirini al da tevekkülü zaten bırakacaksın
Ben daha 3 aylık hamileyim ve bundan önce kürtajım oldu kurtajım da dahi ilk baktığımız oto koltuğu çok pahalı şey değil taksitle 6 ay da ödenir kendi boğazımdan sıkar çocuğumun sağlığı için veririm zaten aldığım oto koltuğu Allah korusun kaza olmaz ise sanırım 12 yaşına kdr kullanılıyor
Onu da geçtim minicik çocuğu arkaya koydum tabiri bana bu devirdi koyu karanlık görüyormuşum gibi geliyor
Bu kdr hala savunuyorsun ve bu yüzden sana ve bunu söyleyen herkese savunan herkese taş kafa diyorum
Evet zararlı farkındayım ne yaptığımın desen anlarım fakat sen tutturmuşsun benm doğrum ben tutarım sana arkadaşın biri dedi ki 50 ile giden bir araba kazaya karıştığında 10 kg ağırlığında ki bebek yavru fil kilosuna ulaşıyor daha bundan ne anladın çok merak ediyorum