• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oto koltuğu-pusetlerden hangi marka?

melek82

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
146
2
318
42
Adana
merhaba bayanlar 7 aylık hamileyim hastaneden çıkarken veya bebeği taşırken puset (bebe arabası değli) almayı düşünüyorum. hangi markayı modeli tavsiye edersiniz? kullanabiliyomusunuz?

doğum yapan arkadaşlar puset kullanan yok mu aranızda yaaaa? neden bişeyler yazmıyosunuz

bence markası önemli değil. yenidoğan bebekler için istediğinizde size gösterecekleri modellerden tercih yapabilirsiniz.

hafif olanları tercih edebilirsin..bizimki kraft fakat çok ağır..kullanışlı değil..

canım bizimkide kraft,fakat çok dik.sırt dayama yeri ayarlanan varmı diye bak ve ondan al bence.belirli bir aydan sonra kullanmıştım ben,seyahatlerde oto koltuğu çok iyi oluyor.evdede çok rahat kullanıyon.bazı modeller bebek arabasına takılıp çıkıyor,bebek arabası düşünürsen ondanda alabilirsin.

hem ana kucağı hem de oto koltuğu olanlar iyi.marka önemli değil.fıyatlarına dikkat et.araştır öyle al çünkü mağazaya gitttiğinde kazıklamaya çalışıyorlar.mesela ben bebek arabası ve ana kucağını(oto koltuğu olanlardan) 190 ytl ye aldım ve başka bi mağazada aynı marka bebek arabasına 295 ytl dediler.alırken dikkat et yani.

canım puset bebek arabası değil demişsin ben pek anlayamadım. hastaneden çıkarırken kullanacaksan puset pek uygun olamayabilir. onlar genelde 6-7 aydan sonra rahat oluyor. ama baston saplı bebek arabaları var kastettiğin onlarsa yenidoğan için de kullanabilirsin, sırtı tam yatıyor onların da. arabaların tartışıldığı konuyu incele istersen birçok model var orda.

arkadasın yazdıgı gıbı hep ana kucagı hem oto koltugu olması daha mantıklı bızde chıcco var ama bıraz agır hastaneden cıkınca portbebede kullanabılırsın hem hava kıs oldugu ıcın daha kullanıslı olabılır bız oyle yapmıstık mesela

hem ana kucağı hem de oto koltuğu olanlar iyi.marka önemli değil.fıyatlarına dikkat et.araştır öyle al çünkü mağazaya gitttiğinde kazıklamaya çalışıyorlar.mesela ben bebek arabası ve ana kucağını(oto koltuğu olanlardan) 190 ytl ye aldım ve başka bi mağazada aynı marka bebek arabasına 295 ytl dediler.alırken dikkat et yani.

canım ne marka aldın. uygun olursa bebek arabası ve ana kucağı da alabilirim chicco da 600 ytl diyolar bebek arabası mutlaka alınacak ama ben ilk etapda hastaneden çıkarken falan taşıyabileceğim bişey

hastanaden cıkarken portbebeye konuluo.hanı su 5lı set halınde satılanlardan.(kanguru canta vs.)ben sadece portbebeyı 20 ytlye aldım.ılk zamanlar kucakta tasıosun kullanışlı oluo zaten fazla bı yere cıkamıosun.araba olarak cok arstrdım ve pıerre cardın vıp 2080 modelini sıparıs ettım konu acmıstım oku istersen ordan.

ben geçen cumartesi jane slalom araba aldım yanında ana kucağı-oto koltuğuda hediye idi . ben 6 aylık hamileyim ama kampanyadan yararlanmak istedim ağırlığı mesela chiccoya nazaran oldukça hafif bende senin gibi ana kucağı ile hastaneden çıkmayı düşünüyorum inşallah ilk aldığımızda sırtı dümdüz zaten sonra araba koltuğu haline getirebiliyorsun birde kumaşı olduğu gibi arabanında ana kucağınında sökülüp yıkanıyor bence bunada dikkat et toz toprak oluyorlar ve bebişlerimiz orada direk yatıyor

hamileliğimin 7. ayındayım hem araba koltuğu hem ana kucağı olan düşünüyorum bende, hangi marka aldınız ve nerden aldığınızı yazabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler..

Back