Herkese slmlar, oğlum bu hafta okula başladı hanımlar,, bir sene geç göndermek hep hedefimdi, ancak raporumuz olmadığı için yeni sistemde bu mümkün değilmiş bu sebeple başlatmak durumunda kaldık. En son geçen sene anaokulu öğretmenide başlatın artık bizde sıkılır ve alıştığı sınıf arkadaşlarından ayrılmasın derim demişti. Okul, öğretmenler herkes şuan yanımızda ama çok heyecanlı ve tereddütlüyüm. Yazın okula hazırlık hep desrlerle geçti oğlum çok güzel kalem tutuyor artık o kadar kötüydüki el kasları size anlatamam bir kalem tutuşu vardı hiç bir zaman başaramaz diyordum. Sesli harfleri tanıyor, yazabilir, sayı sayabilir basit toplamaları yapabilir, sizinde bildiğiniz gibi zaten çoğumuzun bu konularda sıkıntımız olmuyor, iletişim ne yazıkki hala sınırlı, kendi içimizde bunu aştık ama akran iletişimimiz hala sınırlı ama başarıcak inanıyorum. Ablasıda aynı okulda tenefüslerde kontrol ediyor, derste oturuyor, zil çalınca sınıfına gidiyor hep uzaktan izliyoruz Hiç acelem yok yavaş yavaş olmasına alıştım ben.. Sizi haberdar ederim gelişmelerden, benim oğlum küçükken hep okul çağı nasıl olucak merak ederdim ama forumda o yaşlardaki annelerden de çok yazan olmazdı. Dualarınızda küçücük bizede yer verirseniz çok sevinirim sevgiler..