- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi melodi1970
- #12.401
cilek31 bende çok üzüldüm eşinin tutumunu hiç doğru bulmadım ama imtihandayiz iste. cilek31 yabancılarla iletişime gecmiyo yazmissiniz göz teması nasıl peki yabancılarla 3 yaşındayken nasıldı merak ettim kızıma benzettimkesinlikle ilaci biraktirin,kaldiki su kısa zamanda bile bir faydasinu göremezsiniz uzun zamanda intihara surukleyici etkisi var.ben cok arastirdim tesadufi olarak cok kotu bir ilaç lütfen bırakin yavrunuza yazik.
Esinizde egitmenmis ama bence once kendisini egitsin.bu rahatsizligin genetik oldugunu kaldiki illa anne baba deil 1.2. Soydan bile gelebilcegini bilmiyormus.yazik ki bile bir kisinin yetistirdigi cocuklara. Kusura bakmayin ama cok sinirlendim esinize .tabiki oda morali bozuktur anliyorum ama ya siz.tek tarafli mi yasiyor bu aciyi.bence en buyuk aciyi ceken her zaman anne oluyor.bile bir adam biraksin ayrilin zaten.cocugunuzlami ugrasicaksiniz bide onunlami.destek olacagina köstek oluyor. Gercekten kusura bakmayin ama dusuncelerim bunlar okuyunca cok sinirlendim