- Konu Sahibi melodi1970
-
- #11.441
Çok teşekkürlerDemir şurubu , möllers balık yağı, Hyper super map vitamini ve maflor probiyotik damla kullandım sadece.
Demiri hergün vermedim. Maflor damla yerine bazen kefir verdim.. Balık yağı ve vitamini hergün verdim.. Kullandığım vitamini vitamin olsun diye kullanmıyorum çünkü maşallah kızım iyi besleniyor. O markanın içinde beyin gelişiminde önemli rolü olan inositol ve kolin var o yüzden kullanıyorum..
Sevgili anneler beyin gelişimi dolayısıyla zeka ve hafıza üzerinde en etkili maddeler demir, omega 3 (balık yağı), inositol ve kolindir.
Merhaba hyper süper map sizin kızınızda hırçınlık yaptı mı bir arkadaşım hırçınlık yaptığı için kestiğini söylediDemir şurubu , möllers balık yağı, Hyper super map vitamini ve maflor probiyotik damla kullandım sadece.
Demiri hergün vermedim. Maflor damla yerine bazen kefir verdim.. Balık yağı ve vitamini hergün verdim.. Kullandığım vitamini vitamin olsun diye kullanmıyorum çünkü maşallah kızım iyi besleniyor. O markanın içinde beyin gelişiminde önemli rolü olan inositol ve kolin var o yüzden kullanıyorum..
Sevgili anneler beyin gelişimi dolayısıyla zeka ve hafıza üzerinde en etkili maddeler demir, omega 3 (balık yağı), inositol ve kolindir.
Merhaba hyper süper map sizin kızınızda hırçınlık yaptı mı bir arkadaşım hırçınlık yaptığı için kestiğini söyledi
Bende mölers vermiştim öZellikle uyku öncesi verdim uykuda salgılanan hormonla beraber iyi sonuçşar çıkıyor ortaya yine alayım mölersDemir şurubu , möllers balık yağı, Hyper super map vitamini ve maflor probiyotik damla kullandım sadece.
Ben ve eşim doktoruz. Vitamini vitamin amaçlı değil içindeki beyin geliştirici 2 madde için kullanıyoruz.Bende mölers vermiştim öZellikle uyku öncesi verdim uykuda salgılanan hormonla beraber iyi sonuçşar çıkıyor ortaya yine alayım mölers
Bu arada vitamini doktor tavsiyesi ile mi verdiniz
Teşekkür ederim bende krill kids ilave olarak kullanıyorumBiz hiçbir sıkıntı yaşamadık.
sevgili D duruveannesi bugun doktora gittim vitamin hyper supermap sordum o buyuk cocuklar icin dedi 4 yas ustuymus kan tahlili verdik yarin sonuclara gore baska bisey onerebilirim dedi yarin bi daha sorcam sizin dediginiz vitamini
Prospektüs bilgisi öyle ama kullanım öyle değil.. 6 aydan sonra herkes kullanabilir. Maalesef bazı doktorlar araştırma işine girmiyor Prospektüse göre davranıyor.. Birçok ilaç üzerinde yazan yaştan önce kullanılır. Beyin gelişimi ilk 3 yaşta olur. 4 yaştan sonra neden kullanayımki
En az 4 profesörün bu ilacı 2 3 yaşında çocuklara yazdığını biliyorum Ki bize 2 ayrı profesör önerdiği için kullandık
Demir şurubu , möllers balık yağı, Hyper super map vitamini ve maflor probiyotik damla kullandım sadece.
Sevgili D duruveannesi
Ben Hyper super map ve balık yağı olarak Möllers aldım size sormak istediğim oğlum kreşe gidiyor sabah kahvaltısını kreşte yapıyor gitmeden biraz bişeyler yedirip bu ikisini içirsem sizce bir sıkıntı olurmu yoksa aynı zamanda vermememmi gerekir birlikte alınmasında bi sakınca varmıdır acaba?
D duruveannesi çok çok teşekkür ederim buradaki tüm bilgilerden çok faydalanıyorum ve sizin yorumlarınıza çok değer veriyorum vakit ayırıp cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederimBalık yağı ve vitamini istediğiniz zaman verebilirsiniz. İster beraber ister ayrı ayrı ister sabah ister akşam
Çocugunuz küçük olduğu için huper supermap kullanmanızı tavsiye etmem. Bunu uzun yıllar farklı ilaç şirketlerinin arge, üretim be ruhsat bölümlerinde çalışmış biri olarak söylüyorum. Prospektüs nasıl ve neye göre hazırlanır biliyorum, defalarca hazırladım. 4 yaşından büyükler için yazıyorsa o şekilde kullanılmalı. Aksi takdirde uzun vadede ortaya çıkabilecek yab etkilerden firmalar aorumlu değildir. Ayrıca hyper supermap in içinde bakır var. Bakırın fazlası toksik etki yapar, vücutta birikip beyinde olumsuz etki yapabilir dolayısıyla uzun süreli rutin kullanacağım bir multivitamin ürününde bakır içermemesine dikkat ederim. (Eğer eksikse eksiklik giderilene kadar doktor kontrolünde ayrıca kullanılabilir) Mesela demir için de aynı şey söz konusu. Fazlası toksisite yapacağı için demir eksikliğinde değerler normale gelene kadar ayrı kullanılır. Şanslısınız doktorunuz bu konuda bilinçli, uyarmış sizi. Çocugunuzun yaşına ve kan değerlerine göre en doğru multivitamini size önereceğine eminim.sevgili D duruveannesi bugun doktora gittim vitamin hyper supermap sordum o buyuk cocuklar icin dedi 4 yas ustuymus kan tahlili verdik yarin sonuclara gore baska bisey onerebilirim dedi yarin bi daha sorcam sizin dediginiz vitamini
cok sagolun B Bluelagoonn bugun eczaneye sordum oda tavsiye etmem dedi ama D duruveannesi kullaniyorum diyor. cok kararsiz kaldim doktorda vitamin onermedi degerleri iyi dedi ama kararszm bikac doktora daha sorcam[/.
size önerim multivitamin şurup kullanmamanız toz veya tablet tercih edin. Şuruplarda koruyucu var malesef. Değerleri iyiyse zaten sorun yok. Bir de omega 3 alcaktınız sanırım, yatmadan önce verin; uyku hormonu melatonin ile birleşince daha iyi sonuç alındığını okudum, ben öyle veriyorum. Bilginiz olsun. Sevgiler.cok sagolun B Bluelagoonn bugun eczaneye sordum oda tavsiye etmem dedi ama D duruveannesi kullaniyorum diyor. cok kararsiz kaldim doktorda vitamin onermedi degerleri iyi dedi ama kararszm bikac doktora daha sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?