- 27 Kasım 2017
- 232
- 178
- 44
- Konu Sahibi melodi1970
- #11.461
İlaç firmaları ufak çocuk argeleri pahalı olduğu için böyle yapıyorlar. Yıllarca amerikada kaldım 2 yaşından küçüklerin kullanılması önerilmez denen ilaçların nasıl kullanıldığını gördüm. İlaç 4 yaşından ufağa zararlı diye demiyorlar, 4 yaş altına çalışma yapmadıkları için 4 yaş üstüne önerilir deniyor.. Çocuğun karaciğer gelişimi 6 ayda tamamlanır.. 2 yaş çocuk ile 4 yaş çocuk arasında fark yoktur
Ayrıca sadece benim bildiğim 4 profesör var bu ilacı yazan.
Bakır olayı içinde şöyle söyleyim Bakır vücüd için gereklidir. Oraya konma nedeni de budur. Wilson hastalığı olmayan bir çocukta ilaçtan alınan bakır ile toksik etki olması imkansızdır. Bu konuda diplomalı bilgi sahibi olmayan annelerin yorum yapması bence doğru değil..
Ben kimseye ilaç vitamin önermedim. Ne kullandığım soruldu cevap verdim.. Herkes tabiki kendisi karar verir.. Ama lütfen doktor olmayan kişiler kişisel düşüncelerini bilgi gibi paylaşmasın.
Ayrıca sadece benim bildiğim 4 profesör var bu ilacı yazan.
Bakır olayı içinde şöyle söyleyim Bakır vücüd için gereklidir. Oraya konma nedeni de budur. Wilson hastalığı olmayan bir çocukta ilaçtan alınan bakır ile toksik etki olması imkansızdır. Bu konuda diplomalı bilgi sahibi olmayan annelerin yorum yapması bence doğru değil..
Ben kimseye ilaç vitamin önermedim. Ne kullandığım soruldu cevap verdim.. Herkes tabiki kendisi karar verir.. Ama lütfen doktor olmayan kişiler kişisel düşüncelerini bilgi gibi paylaşmasın.