Canım, bizim oğlan şurup bile içmiyor malesef. Bebe aspirini veriyorum bazen onu da bonibon çikolatanın içini biraz boşaltıp onun içine saklıyorum. Sonra kapatıyorum öyle veriyorum. Antibiyotik şurup içmediği icin kendi kendine iyileşmesini bekliyorum. Çok ağır hasta olmadı iyiki yoksa iğne olacak.
Hasan hocaya randevu alamasam da başka doktorun metabolizma bölümüne mi alıcam yoksa normal çocuk doktoruna mı. Benim asıl sıkıntım oğlum çok iştahsız pilav makarna dışındaki yiyecekleri zaten yemiyor diyet yapsak iyice iğne iplik olacak. Ama ne yapalım mecburen katlanmak zorundayız. Arkadaşımın bana önerdiği şurubu sorucam doktora gidince. netten baktım quercetin complex artık gelmiyormuş Türkiye'ye.. ona alternatif olarak ne verilecek.
Balık yağı kullandım üç ay önce dikkatini daha iyi toparlıyordu yine başladım bakalım. Bütün anneler eli öpülesi kadınlar ama bizim elimizi ayağımızı kutsamaları gerekir. Kalabalık ortamlara girince ağlama krizine girmemek için kendimi zor tutuyorum. Yaş ilerledikçe ondaki farklılığı herkes anlıyor bu beni daha çok üzüyor. Hepsi geçecek biliyorum ama yine de üzülmemek elde değil. Bu hafta anne baba kelşmesini çok kullandı ama bana bakarak söylemiyor buna bile seviniyorum işte