Plastik meyve sebzeler var evde kucuk tabak bardak vs oyuncak. Onlari yiyormuş gibi yapiyor bardaktan su içiyormuş gibi yapiyor uçak alinca eline elini havaya kaldirip uçuruyormuş gibi yapip sesini taklit ediyor. Ama otur oyna oynamaz asla aninda kaçiş pozisyonuna geçiyor. Daha okadar ilerlemedi burdayim demeyi bilmiyor yani. Biseyin yerini sordugum zaman parmagiyla o yönü işaret edip orda diyor sadece. Saklanmayi öğrendi bulunca kahkahalarla gülüyor. Abisine aşik ama abi ergen triplerinde yanina yaklaştirmiyor çocuğu. Eylül'de ilk kez kreş e başliycak ama korkuyorum inş uyum sağlar ağlamaz durur ve inş birsey farketmezler
Canım oyun ile öğrettim bende ama kısık sesle söylerken yüksek sesle bağırarak ve gel diyorum bak sende eşinle abisi ile bunu dene saklan burdayım yap
Bugün akvaryum gezdik gezerken penguenleri beslemek istedi yediği çubuk krekeri onlara uzattı camdan yiyorlar sandı sürekli birşeyler yedirmek derdib de hayvanlara
Aslında her yaptığı herşey hayali oyun olabilir
Bak en basit yastık getirdi koca yastık otobüsüm diyip otobüs şarkısını söylüyor
Bugün ben ona harika kanatlar diye bir oyuncak var jack alallm dedim oda orada hepsini beğendi bir tane aldık ama orada durdu. Baktı anlamıyor mesela hepsini uçurmak yere atmak istiyor vuv vuv diye buda hayali yani
Kendisi gün geçtikçe ekleyecwk canım merak etme
Şu iki yaş sendorumu da berbat yani inat herşey var bir oyuncak pili bitti diye o ağlar mı bebek ağlıyor şarj bitti pil bitti dakikalarca bu sendorum mu yyani
Akvaryum da gezen anne sözü dinleyen çocuklar da gördüm ben bizimki hiperaktovite dikkat dağınıklığı kesinlikle var ve bir şekilde uyumlu hale gelmesi gerekiyor
Lanet olsun diyor birşey kötü ise bunu sokakta çocuklardan öğrendi sürekli dilinde birşey istediği gibi olmazsa lanet olsun ya alllah alllah kopyalama yapmış
Kötü laflar hat safhada yani
Her dakika oyun olmuyor artık lego verecem önüne oynasın çok yorgunum ben uyumuyor artık gündüz mahfrtti beni
Krese ver canm bizde tekrardan. Dönecez krese artık umarım hiç sorun yaşamayız