Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer otizm olsaydı öle oyunlar oynamaz canımmerhaba.
oğlum eylül 2015 doğumlu, 1,5 yaşını yeni geçti. zamanında yürüdü, emekledi. ce e oyunu oynamayı seviyor, kendisiyle yaşıt olan kuzeninin onu kovalamasından zevk alıyor ama onun dışında kuzeniyle ilgilenmiyor. kapıyı açıp kapatıyor; kapatırken acımasın diye parmaklarını geri çekiyor. montunu gösterince dışarı çıkacağını anlıyor, abur cubur poşet sesi duyduğunda koştur koştur yemek için geliyor. bunların dışında ismini söylediğinde kesinlikle bakmıyor, kulağının dibinde bağırsan da bakmıyor. baba ve dede kelimelerini bilinçsiz olarak tekrarlıyor. bir oyuncağı işaret parmağımla gösterdiğimde oyuncağa değil parmağıma bakıyor. çay bardağının sıcak olduğunu biliyor ama yine de elini değdirmek istiyor vs vs...
1,5 yaş aşısı için sağlık ocağına götürdüğümde ismine tepki vermesinin çok önemli olduğunu muhakkak kontrol ettirilmesi gerektiğini söyledi hemşire. tanıdığımız bir pedagoğa pazartesi günü götüreceğiz ama inanın karnıma ağrılar giriyor. bunlar normal midir, yoksa gerçekten bir şeyler tuhaf mı gidiyor? lütfen yardımcı olur musunuz bana?
Bnce bseyi yok cocugun evham yapmayın kucuk daha oglum degnce bakıyor mu pekimerhaba.
oğlum eylül 2015 doğumlu, 1,5 yaşını yeni geçti. zamanında yürüdü, emekledi. ce e oyunu oynamayı seviyor, kendisiyle yaşıt olan kuzeninin onu kovalamasından zevk alıyor ama onun dışında kuzeniyle ilgilenmiyor. kapıyı açıp kapatıyor; kapatırken acımasın diye parmaklarını geri çekiyor. montunu gösterince dışarı çıkacağını anlıyor, abur cubur poşet sesi duyduğunda koştur koştur yemek için geliyor. bunların dışında ismini söylediğinde kesinlikle bakmıyor, kulağının dibinde bağırsan da bakmıyor. baba ve dede kelimelerini bilinçsiz olarak tekrarlıyor. bir oyuncağı işaret parmağımla gösterdiğimde oyuncağa değil parmağıma bakıyor. çay bardağının sıcak olduğunu biliyor ama yine de elini değdirmek istiyor vs vs...
1,5 yaş aşısı için sağlık ocağına götürdüğümde ismine tepki vermesinin çok önemli olduğunu muhakkak kontrol ettirilmesi gerektiğini söyledi hemşire. tanıdığımız bir pedagoğa pazartesi günü götüreceğiz ama inanın karnıma ağrılar giriyor. bunlar normal midir, yoksa gerçekten bir şeyler tuhaf mı gidiyor? lütfen yardımcı olur musunuz bana?
Arkadasim baskasinin konusunun icine kendi konunuzu eklemeyin onun sorununu cozelim. Kendiniz yeni bir baslik acinAllah butun annelerin yardimcisi olsun evlatlarimiza saglik versin herseyi takiyoruz bazen olumlu yonlrrini goremiyoruz iste
Lutfen baskasinin konusuna kendi sorunumuzu yazin cvp bekleyerek gasp etmeyelim. Kendimize yeni bir konu acalim. Sizin yazilarinizdan asil konu sahibinin sorunu cozulemiyoTam 8 aylık... Öyle agu magu da hiç yapmadı. Kızınca bağırır,gıdıklayınca ce e ye güler... Ağlayarak uyanır gibi...bir şeyle ilgilenrken bakmaz.bir de bu dönemde ne gibi oyunlar oynayablrz ve bizde yeme problemi de var o yüzden yemek yedirirken mecburen telefondan kırmızı balik,dalin falan açıyorum
vermelho- doktora gidip bir sonuç alınca lütfen tekrar yazın bize Rabbim bütün evlatlarımızı korusun bir sıkıntı yoktur inşallah
Ben sıze oğlumun uzmanını onerebılırımteşekkür ederim doktor işi maalesef haftaya ertelendi. gideceğimiz doktor izne ayrılmış bir haftalık. gittiğimde muhakkak yazacağım.
Ben sıze oğlumun uzmanını onerebılırım
Harbıyede yeri bıraz fıyatı tuzlu ama evlatlarımızdan degerlı olamaz degıl mı
Yalnış anlamazsanız kaç çoçuğunuz var..@YaseminYC sadece bana değil hiç kimseye bakmıyor.
arkadaşlar çok özür dilerim cevap yazabilecek durumda değilim. sürekli sizleri, bulabildiğim doktor yorumlarını okuyorum, videolar izliyorum. berbat bir haldeyim. elim ayağım tutmuyor, her şeyden koptum sanki. sadece dua istiyorum sizlerden. lütfen bu akşamlık duanıza bizi de ekleyin![]()
Evet ıstanbulda canım ozelden yazacagım sımdıgideceğimiz doktoru tanıdığımız güvenilir olduğunu bildiğimiz için bir hafta daha onu beklemeyi tercih ettim ama hepiniz annesiniz beni anlıyorsunuzdur, evlat söz konusu olduğunda şüpheyle beklemek çok zor. paranın tabi ki önemi yok, her şeyimiz onlar için değil mi zaten. doktorun ismini söylerseniz bekleyemezsem değerlendirelim. istanbul'da mı çalışıyor?
Evet arkadasim bir tanidiim vardi doktor hamileyken bebegin down sedromlu oldugu soylemis icin rahat olsun bebegin ozellikle anne karnindayken kafa capina bakilirken down sedromu yada otizm oldugunu teshis edebiliyorlar ozellikle gitceksen bir profosere gorunseniz daha iyi olur daha iyi biliyorlar cunku
down sendromu ile karıştırdınız sanırımDoktor un yanina gidince anlar zaten canim ama sanmiyorum otizm olsa ozellille hamileykende teshis ediliyor
otizm anne karnında teşhis edilmez down edilirEvet arkadasim bir tanidiim vardi doktor hamileyken bebegin down sedromlu oldugu soylemis icin rahat olsun bebegin ozellikle anne karnindayken kafa capina bakilirken down sedromu yada otizm oldugunu teshis edebiliyorlar ozellikle gitceksen bir profosere gorunseniz daha iyi olur daha iyi biliyorlar cunku