Kaç aylıktı ?? İsmine şimdi bakmaması bence normal 7-8 aylıksa ama uyaran seslere bakıyordur illa ki ce oyunu nasıl ? Oynayın bol bol
Tam 8 aylık... Öyle agu magu da hiç yapmadı. Kızınca bağırır,gıdıklayınca ce e ye güler... Ağlayarak uyanır gibi...bir şeyle ilgilenrken bakmaz.bir de bu dönemde ne gibi oyunlar oynayablrz ve bizde yeme problemi de var o yüzden yemek yedirirken mecburen telefondan kırmızı balik,dalin falan açıyorumKaç aylıktı ?? İsmine şimdi bakmaması bence normal 7-8 aylıksa ama uyaran seslere bakıyordur illa ki ce oyunu nasıl ? Oynayın bol bol
İnşallah dış etkenlerden böyledirler tv tel vs uyaran şeyleri kaldirin biraz insallah yoktur biseyiYaseminYC sadece bana değil hiç kimseye bakmıyor.
arkadaşlar çok özür dilerim cevap yazabilecek durumda değilim. sürekli sizleri, bulabildiğim doktor yorumlarını okuyorum, videolar izliyorum. berbat bir haldeyim. elim ayağım tutmuyor, her şeyden koptum sanki. sadece dua istiyorum sizlerden. lütfen bu akşamlık duanıza bizi de ekleyin
Nasil hissettigini anliyorum. Ama umudunu da yitirme. Bir cok otizm belirtisi olan cocuk kres, yogun ilgi ile normale donuyor. Uyaran eksikligi diyorlar. Belki oyledir.YaseminYC sadece bana değil hiç kimseye bakmıyor.
arkadaşlar çok özür dilerim cevap yazabilecek durumda değilim. sürekli sizleri, bulabildiğim doktor yorumlarını okuyorum, videolar izliyorum. berbat bir haldeyim. elim ayağım tutmuyor, her şeyden koptum sanki. sadece dua istiyorum sizlerden. lütfen bu akşamlık duanıza bizi de ekleyin
Herkeze iyi geceler benimde 1.5 yasini doldurmus bi oglum var senin anatigin hisleri bende yasiyorum cee oynamyi seviyo cani isterse seslendigim zaman bakiyo iatemezse bakmiyo ozellikle ismine degil bak burda ne var bana bakarmisin annecim diyoum genlde bunlara bakiyo arabalara cook duskun sokakta her gorugu arabanin pesine dusuyo bazen tekerleklerini ceviriyo ama eskiden cok yapardi simdi ileri geri suruyo araba sesi cikariyo coxuklara cok duskun artik disari cikariyormusun parka filan yoksa hep evdemi bende suphe duyuyorum ama bilemiyorum tabiki daha neyin ne oldugunu yeni yeni anlamaya basliyorlar kule yapoyo icine topunu atiyo kamyonuna oyincak dolduiyo bazende arabalaini siraliyo sasirdim bende
Normal normal benim oğlum 2.5 Yaşında Sanirim oda disa Dönük sürekli uyarıyorum tanımadığın kimseyle konuşma birşey alma diye ama o konusuyor üstüne konuşma dediğim için sanırım anne beni tanidi diyor, daha küçükkende hep başkalarina kendini gösterme cabasindaydi zor oluyor... yabancı kavramıni oturtamadik.Sokakta nerdeyse her gorduguyle konusuyo normalmi acaba gel deseler gidecek sanki biseyler anlatiyo geeldede arabalari gosteriyo millete
Tam 8 aylık... Öyle agu magu da hiç yapmadı. Kızınca bağırır,gıdıklayınca ce e ye güler... Ağlayarak uyanır gibi...bir şeyle ilgilenrken bakmaz.bir de bu dönemde ne gibi oyunlar oynayablrz ve bizde yeme problemi de var o yüzden yemek yedirirken mecburen telefondan kırmızı balik,dalin falan açıyorum
Doktor un yanina gidince anlar zaten canim ama sanmiyorum otizm olsa ozellille hamileykende teshis ediliyor
merhaba.
oğlum eylül 2015 doğumlu, 1,5 yaşını yeni geçti. zamanında yürüdü, emekledi. ce e oyunu oynamayı seviyor, kendisiyle yaşıt olan kuzeninin onu kovalamasından zevk alıyor ama onun dışında kuzeniyle ilgilenmiyor. kapıyı açıp kapatıyor; kapatırken acımasın diye parmaklarını geri çekiyor. montunu gösterince dışarı çıkacağını anlıyor, abur cubur poşet sesi duyduğunda koştur koştur yemek için geliyor. bunların dışında ismini söylediğinde kesinlikle bakmıyor, kulağının dibinde bağırsan da bakmıyor. baba ve dede kelimelerini bilinçsiz olarak tekrarlıyor. bir oyuncağı işaret parmağımla gösterdiğimde oyuncağa değil parmağıma bakıyor. çay bardağının sıcak olduğunu biliyor ama yine de elini değdirmek istiyor vs vs...
1,5 yaş aşısı için sağlık ocağına götürdüğümde ismine tepki vermesinin çok önemli olduğunu muhakkak kontrol ettirilmesi gerektiğini söyledi hemşire. tanıdığımız bir pedagoğa pazartesi günü götüreceğiz ama inanın karnıma ağrılar giriyor. bunlar normal midir, yoksa gerçekten bir şeyler tuhaf mı gidiyor? lütfen yardımcı olur musunuz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?