Otelde beraber kalma prosedürü hk

Son düzenleme:
Biz tedbir aliyoruz iste yine de :)

7 yıllık evliliym çok sık kalırız otellerde hepsinde evlilik cüzdanını taşırım ama hiç soran olmadı kimliklerimizi istiyorlar sadece. Soy isimler farklı olursa sorarlar belki hiççdenk gelmedim

Hanimlar belki sorar vs deyip korkutmayin konu sahibini. Buyuk bir sehirde bilindik bir otel kesinlikle ve kesinlikle sormaz. Esimle sevgiliyken de ondan onceki sevgilimle de cok degisik sehirlere gittik gezdik otellerde kaldik. Kimlik verdik sadece ve hic cuzdan soran da olmadi. Kimseden ters bi bakis bile yemedik. Dedigim sehirler antalya, bodrum, istanbul, alacati, izmir vs. Oteller de ya butik, ya da 4 ve 5 yildiz.kamera vs mevzularini hic acmiyorum. Kenar mahalle otellerinde bu tarz mevzular cok dondugu icin oluyor olabilir ama belli kalitedeki oteller sadede guvenlik amaciyla ortak alanlara kamera koyuyor. Paranoyakligin yeri degil bence.
İciniz rahat olsun. Gezin eglenin:)

Sevgilisiyle ayni otelde mi kalmis diye bakacaklarina it mi hirli mi hirsiz mi yoksa manyak mi diye de baksalar iyice keske. Taksiyle evine donen trans kadinini zorla taksiden indirip irzina gecen( rizasiyla olsa polis der susar oturur, ve taksici sahit), etegi kisa olan liseli kizi taciz eden, operasyonda yakalanan uyusturucuyu ic eden, silahi var diye cinnet gecirip ailesini katleden curuk elma polisler de var maalesef nelere takiliyoruz millet olarak cok acayip. Polislerin ve askerlerin coook ciddi ve uzun sureli psikolojik taramadan gecmesi lazim ahlak taramasindan once.

Aaa o polise askere aşık olma olayını hiç düşünmedim, ben hep kendi açımdan baktım nasılsa öyle bir işim yok diye ama... ay bilemedim valla, şu an aklım fikrim fuhuş baskınına gitti
60li 70 li yillarda zina sayiliyordu kanunda vardi. O yuzden nisanlisiyla kalan hanimlar bile kotu muamele goruyordu ama su andaki kanunda evlilik disi birliktelik suc degil o yuzden iciniz rahat olsun. Ayrica otellerdeki o taramalar daha cok aranan kisiler ve asker kacaklari icin yapiliyor. Kimse kalkip Hilton a baskin yapmaz.

biz şimdiye kadar erkek arkadaşımla çok otelde kaldık. hiç sormadılar. ege ve akdeniz bölgesindeki otellerdi bunlar. belki diğer yerlerde sorarlar.
arayın sorun oteli erkek arkadaşımla kalcam. tek oda. double yatak istiyoruz deyin. ona göre söylerler herhalde ben öyle yapardım.

valla biz nişanlıyken istanbulda bir otelde kalmıştık. bakırköyde güzelde bi oteldi
fırsatlardan almıştım kimse hiçbişi sormadı
zaten hemen insanlarn aklına başka şeyler geliyor yeminle fosur fosur sarılıp uyuuduk ama şahane bi gündü onun doğum günüydü gerçi şimdi kocam oldu hep beraber uyuoz

kalabilirsin biz de eşimle sevgili iken hep gezer iyi otellerde de konaklardık

Hiç bir sorun olmuyor kimlik yeterli. Evlilik cüzdanı istenildiğini görmedim. Resepsyonda duran kişiye de bağlı oluyor bazen. Bikere eşimle bi otele gittik,ben yabancıyım adam soyadıma bakmadan bayanı kabul edemeyiz demişti. Eşim o benim dediğinde bidaha baktı. Yani beni resmen şey sanmıştı

Öyle bir durum olduğunda otellerin kendi web sitesinde yazıyor zaten "evlilik cüzdanı zorunludur" şeklinde.
Onun haricinde herhangi bir sıkıntı olmuyor.
İçiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…