- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Sen beni dinlemiyosun illa sekizbin görüş alman gerekiyo hep ondan oluyo bunlar. Sonra gelsin kabuslar gitsin felaket senaryoları.
Ne virüsünden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama cinsel yolla bulaşan hastalıkların ortamdan bulaşma ihtimali milyonda bir falandır.
Fuhuş baskını yapılacak oteller bellidir bu bir, ikincisi de fuhuş baskınında odanız basılsa dahi -yine ihtimal çok düşük- fuhuş yaptığınız ispatlanmadan yüz kızartıcı suç olarak sicile işlenmez. Nikahı olmayan iki insan aynı otel odasında kalıyor diye fuhuş olmaz adı, polis de bunu böyle işleyemez zaten. Felaket tellallığı olmuş biraz sizinki.
Bence de düzgün bir otelde kalsın ama illa öyle beş yıldızlı geceliği bilmemkaç yüz liralık otele de gerek yok yani. Sıradan temiz bir şehir oteli iş
Aynen ustumu cikartmam bazen 2 saati buluyorhahaha sizin otele yerlesmeniz saatler aliyor desene :)))
Biz tedbir aliyoruz iste yine de :)Bu zamana kadar hiç bakmadım otellerde aaa. Günlük kiralanan evlerde bakılmasını anlarım da 5 yıldızlı bilindik otellerde kamera falan konulabileceğini hiç düşünmemiştim. Suç ayol, otelde öyle bir şey ortaya çıksa rezalet yani.
Sevgilisiyle ayni otelde mi kalmis diye bakacaklarina it mi hirli mi hirsiz mi yoksa manyak mi diye de baksalar iyice keske. Taksiyle evine donen trans kadinini zorla taksiden indirip irzina gecen( rizasiyla olsa polis der susar oturur, ve taksici sahit), etegi kisa olan liseli kizi taciz eden, operasyonda yakalanan uyusturucuyu ic eden, silahi var diye cinnet gecirip ailesini katleden curuk elma polisler de var maalesef/
Yanlış bilgi olmasın düzeltelim. Polis ve askerler evlenirken eşleri soruşturmadan geçiyor. Bu kişiler mesleğe seçilirken de soruşturma yapılıyor.
Yüz kızartıcı suç, terör bağlantısı vb konular inceleniyor.
Sorun olmasa da huzursuzluk yaratacak bi durum.
60li 70 li yillarda zina sayiliyordu kanunda vardi. O yuzden nisanlisiyla kalan hanimlar bile kotu muamele goruyordu ama su andaki kanunda evlilik disi birliktelik suc degil o yuzden iciniz rahat olsun. Ayrica otellerdeki o taramalar daha cok aranan kisiler ve asker kacaklari icin yapiliyor. Kimse kalkip Hilton a baskin yapmaz.Aaa o polise askere aşık olma olayını hiç düşünmedim, ben hep kendi açımdan baktım nasılsa öyle bir işim yok diye ama... ay bilemedim valla, şu an aklım fikrim fuhuş baskınına gitti
Eskişehirde sormuşlardı bize. 3 yıldızlı bi oteldi
Ama ankarada da 3 yıldızlı otel sormamıştı.
valla biz nişanlıyken istanbulda bir otelde kalmıştık. bakırköyde güzelde bi oteldiHanımlar merhaba,
Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir
Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.
Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.
Teşekkürler şimdiden.
kalabilirsin biz de eşimle sevgili iken hep gezer iyi otellerde de konaklardıkHanımlar merhaba,
Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir
Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.
Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.
Teşekkürler şimdiden.
Ben de Eskisehir dedim.Kafani cevirdigin heryer ogrenci diye sanirim Eskisehirde soruluyordu.