Otelde beraber kalma prosedürü hk

Yok günlük kiralık ev olayına hiç girmem. Etrafa eldivenle dokunup evden tabure falan getirmek gerekir ıyy

Oo Tarlabaşı fena ya, taksiciniz insanmış gerçekten ucuz atlatmışsınız. Biz gece evlere dönerken bile Tarlabaşı'na inmeyiz.
Geçmiş olsun.

Evlilik gibi bir şeyimiz yok, sevgili bile değiliz
Hoş sevgilim olsa da fark etmezdi o konuda.

Airbnb'ye güvenebilirsin. Hatta (evini açan arkadaşımın yalancisiyim) o fotoğrafları da airbnb fotoğrafçısı çekiyor. Yani tekinsiz günlük kiralik evler gibi internette başka resim gerçekte başka ev durumu yok.
Kaldı ki ödenen onaylandıktan sonra gidiyor. Yani müşteri memnuniyeti önemli. Ve senden öncekilerin yorumlarına bakıyorsun. Ben kendim kişisel olarak airbnb'de kalmadım ama evini açan üç beş arkadaşım var ,ustelik çok yabancı misafirim gelip gidiyor, turist gezdiriyorum falan. Neredeyse hepsi airbnb'den buluyor evlerini.
Booking de epey güzel bir uygulama. Orada odayı tuttuktan sonra daha da sıkinti olmaz evli misin bekar misin . Üstelik kapıdan gittiğinde 150 diyen oteli aynı gün bookingde 100 liraya tutabilirsin.

iyide bu insanlar bekar, kim ne diyebilir yani? biri evli olsa katiliyorum ama bekar insanlara kim ne diycek
Bu sıkıntı, biri evli biri bekar olunca olmuyor. Maleseff . Onların niyeti temiz de olsa şans ya birisi içip odaya kadın atar alkol uyuşturucu alır. Baskın olasılıgı yüksek bence o tip yerlerde. Yani 4 yıldız altı bu anlamda riskli. Kazaya kurban gitse derdini anlatana kdr solugu karakolda alırlar.
Ay gece gece ne senaryo yazdık:)
Eşim polis ve gerçekten kurunun yanında yaşta yanar olayı çook fazla oluyor. Bi insanın şansı kötüyse eğer her bela üst üste gelir.

abooww ilk kanaldan aliyoruz haberi simdi yani :))) supermis..ben olsam hic girmem bu olaya gercekten ayri oda mis :))

Tatil bolgelerindeki otellerde sorduklarina denk gelmedim ama turistik olmayan kucuk bir ilde arkadasim erkek arkadasiyla ayni odada kalabilecegi bir otel aramisti hicbir otel kabul etmemisti.

cok yakin bi akrabam her sene tatilde havuzlu villa kiralarlar. suphe dusurdunuz aklima valla..guvenilir sitelerden kiraliyorlar tabii ama..kotu birsey olacaksa magazadaki kabine bile koyarlar kamera

Airbnb'yle ilgili, yani sitenin kendisiyle değil de oradan tutulan evlerle ilgili çok olumsuz şeyler okumuştum.

Ev sahibi telefonu açmadığı için geceyi arabada geçirmek zorunda kalanlar, ev sahibi fikrini değiştirdiği için yaka paça atılanlar, ev sahibi evi terk etmediği için beraber kalmak zorunda kalanlar, ev fotoğraftakilerden çok farklı kalanlar falan. O yüzden güvenemedim, hani otelde yine bir güvence var. Yoksa benim de çok memnun kalan arkadaşlarım var ama işte benim içime sinmiyor. Adam evde illegal bir şey bırakıp gitse sizin başınız belaya girer.

Vazgeçtim evimden bile çıkmayacağım
Gece gece hayalimde nezarete bile düşeceğim bu gidişle Allah korusun

cok yakin bi akrabam her sene tatilde havuzlu villa kiralarlar. suphe dusurdunuz aklima valla..guvenilir sitelerden kiraliyorlar tabii ama..kotu birsey olacaksa magazadaki kabine bile koyarlar kamera

Biz esimle ne zaman bir otele gitsek lambaya kadar kontrol eder. Resmen 2 saat onun aramayi bitirmesini beklerim. Ustumu bile cikarmadan. Meslek icabi adam herseye supheyle yaklasiyor. Utanmasa emniyeti yigar oraya. inanilmaz pimpirikli valla otel odasina girmeye korkar oluyorum Polis evinde bile kalsak her yeri didik didik eder

Otel, ev vs. farklı ama kabinden. Cinsel anlamda görüntü alınması insanı tedirgin ediyor. Geçen sene kalacağımız otelde odanın ışığı kapanmıyor yazmıştı bir müşteri. İçimden dedim işte kamera var, rahat çeksin diye kapanmıyor. Aradım sordum otele de ama inkar ettiler. Gittik ki cidden kapanmıyormuş. Hatta odanın lambasını gevşetmiş bizden önceki müşteri. Bu otel de 4 yıldızlıydı.

onlar kisiden almiyorlar galiba tam bilmiyorum ben zaten pek sicak bakmiyorum..kiralayanlarda kari kocalar zaten. en fazla sevisme seylerini bi yerde gorurler hos degil ama..kari kocalar yani.

bence korkma beeee bu kadar butik otele neyin takilma buyuk bi otel tercih et bisey olmaz

abooww ilk kanaldan aliyoruz haberi simdi yani :))) supermis..ben olsam hic girmem bu olaya gercekten ayri oda mis :))
Ya bide temizlik meselesi. Her türlü virüs kapılabilir. Hiç iç açıcı değil gerçekten. Azıcık fazla para versin bi zahmet.
Behlül bile bihtere otele gidince sana bunu yapamam demişti

bizede tuyo ver bacim nerelere bakiyor tam olarak :)))

neden oyle birsey yapmislar peki?

Vazgeçtim evimden bile çıkmayacağım
Gece gece hayalimde nezarete bile düşeceğim bu gidişle Allah korusun
Yaaa vallaaa bak gelecegini riske atmaa. Hayat bu ilerde bi askere polise aşık olursun. Soruşturma geçirecek olursun, o topa hiçç girme. Herkes ödesin odasının parasını boşver.

Bakkk gamlı baykuş gibi oldum ama:) iyi düşün.

Eski erkek arkadaşım Tarlabaşında bir otelde gece resepsiyonistiydi. Neredeyse hep aynı tür insanlar olurdu. 'aaa ne merkezi bir yer,havaalani arabasına da yakin' diyen genç kızlar, saf turistler :)
GünduZ otele yerleşip gezmeye çıkıp akşam korkudan sokaga giremeyen,resepsiyonu arayıp çocuğu çağıran insanlar falan :))
Ben de salak gibi daha fazla zaman geçirelim diye çocuğu oteline bırakır, saat 11den sonra döner, otobüsle eve giderdim. Köşe başında iş bekleyen bir travesti vardı. Gide gele onla selamlaşir olmuştum :)
Hala tatlı bir yeri vardır bence tarlabaşinin. Aslında ruhu olan bir sokak^^
Dizisini izlemedim ama bu klip bana hep o günleri hatırlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…