• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otel

Celty Mustang

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
5
0
16
Selamlar. Çok büyük bir dert değil ama ilk defa otele gideceğim ev tarzında. Yani yemeği bize ait anlayacağınız. Neyse 3 günlük bir tatile gideceğim arkadaşlarımla, otele girişten itibaren nasıl davranmalı, üstünkörü biraz anlatır mısınız? Orda zaten anlatırlar gerekli bilgileri diye düşünüyorum ama yine de dikkat etmem gereken bir şey varsa söyler misiniz?

Tatilde bile yemek yapmak kadin olmak her yerde zor tatilde bile:bicak:o_O

Apart otel mi? Yani yapilmasi gereken çok birşey yok :KK70: odaya gidiyorsun, esyan varsa açıp kullanacağın şeyleri çıkarıyorsun falan. Aynı evde nasilsaniz öyle :)ne denir ki. Mutfakliysa mutfaktaki araç gereçlerle ne pisirebileceginize bağlı olarakta ufak alışveriş yapabilirsiniz.

Ev tarzı otel nasıl oluyo ki? Otel değildir o kiralık aparttır muhtemelen. Nasıl davranacağın konusuna gelince, istediğin gibi davranacaksın. Apartların kuralı olmaz, ev neyse apart da o işte.

Tatile mi gidiyorsunuz, gözetim altında çalışmaya mı yav? İnsan dinlenmek ve eğlenmek dışında neye dikkat edecek tatildeyken... Bir gergin gördüm sizi. Sebebi ne ki?

Benzer bi yere gittim 2 gunluk.. kahvalti vardi..odedigimiz fiyat icindeydi.. aksam yemegi vs cevrede olan restoran cafeler vardi orda yedik. Bi aksamda marketten peynir domates biber cigkofte uzum cay kahve vs aldik.. kahvalti tarzi cimlerde piknik yaptik hava kararana kadar. Kuru yemis Cay keyfi bile yaptik.. gidecegin yerede bagli biraz.. son gunumuzde otelde sadece biz vardik o yuzdende yayila yayilaydi hersey. Yani diyorumki kasma yemek yapcam diye ekmek arasi vs hersey gider bu havada. Evden giderken yiyecegini icecegini goturursen daha az vakit kaybedersin orda

Tatilde bile yemek yapmak kadin olmak her yerde zor tatilde bile:bicak:o_O

Bazen kendi tercihin de olabiliyor.Balayinda Kaş'ta villa kiraladik.Yuz kisi elinde tabak yemek sirasi beklemekten,sacma sapan animasyonlara maruz kalmaktan,yemek saatini kovalamaktansa bikiniyle uyuyup istedigim saatte uyaninca yataktan kalkip yuzumu yikamadan havuza atlamanin keyfi bisey de yoktu.Kahvalti,aksam yemegi bunlarin yaninda bisey kalmiyor.Ama tabi tercih meselesi.

Bazen kendi tercihin de olabiliyor.Balayinda Kaş'ta villa kiraladik.Yuz kisi elinde tabak yemek sirasi beklemekten,sacma sapan animasyonlara maruz kalmaktan,yemek saatini kovalamaktansa bikiniyle uyuyup istedigim saatte uyaninca yataktan kalkip yuzumu yikamadan havuza atlamanin keyfi bisey de yoktu.Kahvalti,aksam yemegi bunlarin yaninda bisey kalmiyor.Ama tabi tercih meselesi.
Ysno daha once balayina yada tatile gitmedigim icin bilmiyorum televizyoda hersey cok kolay gorunuyoya biz biral tatili balayini evde yalniz bile kalamadik:silah::KK14:

Ysno daha once balayina yada tatile gitmedigim icin bilmiyorum televizyoda hersey cok kolay gorunuyoya biz biral tatili balayini evde yalniz bile kalamadik:silah::KK14:

Eger icinde kaldiysa tatil,balayi vs insallah cikarsiniz.Tatil guzel sey.Illa cok pahali olmasina da gerek yok ya da yaz sezonunda.

Eger icinde kaldiysa tatil,balayi vs insallah cikarsiniz.Tatil guzel sey.Illa cok pahali olmasina da gerek yok ya da yaz sezonunda.
Insanin icinde kaliyoda biz daha evde yalniz kalmadik evimiz okadar kalabalikki mülteci kampi gibi🤣🤣 bence tatile cikan arladas nasil davranacagini birakip o anin tadini cikar

Back
X