- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- Konu Sahibi insafiyetsizgaci
Bence arkadaşlarınızın sizi silmesi iyi olmuş şöyle ki nişanlınıza başta göz koymuşlar :) Gerisini düşünmeyin kim ne derse desin mutlu olun çevre zaten bunu görünce susar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Rodos'ta gecenin bir vakti kaybolup adres sormak için girdiğim pubda otelimin sahibiyle tanışmıştım. Ama o kadarla kaldım, beceriksizsem demekYa bu booking tripadvisor ler ancak kac yildiz denize kac metre fiyatini desin hic demiyorlar ki bu otelin sahibi bekar bu otelin sahibi bosta gelin yok oyle bi site cok magduruz kizlar su tatil mevsiminde
sonuna doğru kız kötürüm de oluyorduİbretlik Flash TV dizisi gibi.
Sonra utangaç konu sahibi otel sahibiyle evlenir. Çekemeyen arkadaşları bu sefer yaz tatilinde otele gitmek için barışmış gibi yaparlar ve kızımızın iyi niyetini suistimal ederler.
Otelde yapmadıkları kalmaz, her gece ellerinde alkol etrafında erkekler.
Zavallı konu sahibini kendi otelinde ezerler.
Devamı reklamlardan sonra.
Saglik olsun artik bi sonraki otel sahibineBen Rodos'ta gecenin bir vakti kaybolup adres sormak için girdiğim pubda otelimin sahibiyle tanışmıştım. Ama o kadarla kaldım, beceriksizsem demek
oraya rus kızları hiç gitmiyor demekki.:)"Ne guzeller gordum, senin gibisini gormedim"
Bu cumleye tav olan kizlar hala var mi yaaa..
Sen bizi cok saf bellemissin
Bence onlar başka gezegendenoraya rus kızları hiç gitmiyor demekki.:)
antalyada bayağı yaşadım. katılıyorum. onlar insan değil.:)Bence onlar başka gezegenden
Sen de mi takip ediyorsun orayı? Hepsi kötü çocuk hikayesi değil ya Aralarında cidden iyi olanlar da var amaHikayeni Wattpad'e yazacagina yanlislikla buraya yazmissin canim.
"Ne guzeller gordum, senin gibisini gormedim"
Bu cumleye tav olan kizlar hala var mi yaaa..
Sen bizi cok saf bellemissin
Adam sarisin sevmiyo belkioraya rus kızları hiç gitmiyor demekki.:)