OTEL SAHİBİYLE EVLENİYORUM DİYE BANA DÜŞMAN OLANLAR!!

Bence arkadaşlarınızın sizi silmesi iyi olmuş şöyle ki nişanlınıza başta göz koymuşlar :) Gerisini düşünmeyin kim ne derse desin mutlu olun çevre zaten bunu görünce susar.

Ya bu booking tripadvisor ler ancak kac yildiz denize kac metre fiyatini desin hic demiyorlar ki bu otelin sahibi bekar bu otelin sahibi bosta gelin yok oyle bi site cok magduruz kizlar su tatil mevsiminde :KK1:
Ben Rodos'ta gecenin bir vakti kaybolup adres sormak için girdiğim pubda otelimin sahibiyle tanışmıştım. Ama o kadarla kaldım, beceriksizsem demek :KK61:

Kopukluk var.
Sen smdi "koskoca otel sahibi yakisikli karizmatik bi erkekle evleniyorum onlarda buyuk ihtimal kiskaniyor demeye getiriyorsun."
Hikaye gercekten kopuk, durduk yere yapilmaz bu seyler.Bence sen bu koskoca otel sahibini gozunde buyutup ardjndan gidip tum arkadaslarini ektin.
Sonra bu baktim aaa hepsi puff.

Yada simarik bi arkdas grubusunuz topluca.

İbretlik Flash TV dizisi gibi.

Sonra utangaç konu sahibi otel sahibiyle evlenir. Çekemeyen arkadaşları bu sefer yaz tatilinde otele gitmek için barışmış gibi yaparlar ve kızımızın iyi niyetini suistimal ederler.
Otelde yapmadıkları kalmaz, her gece ellerinde alkol etrafında erkekler.
Zavallı konu sahibini kendi otelinde ezerler.

Devamı reklamlardan sonra.
sonuna doğru kız kötürüm de oluyordu

Burdan arkadaşlarına sesleniyorum.
Sizi kıskanç yellozlar!
Sesiniz güzel olaydı da, diğer kadınlara fark atan güzelliğiniz olaydı da siz tavlasaydiniz adami. Hihhhh.
Sizin arkadasliginiza mi kaldı sanıyorsunuz?
O şimdi otel sahibi eşleri ile arkadaş olur, ne Lüküs insanlar tanır.
Hadi ordan hadi!

Biraz rahatladin mi cicim?:KK14:

Bu yeni yaz dizileri tadındaki hikayeyi dinledikten sonra yapacağım ilk şey valizimi toplayıp türkiyedeki 5 yıldızlı otellerde tatil yapmak olacak...ama dur hem param yok hem de sesim güzel değilll :) Kaçırdık desenize beyaz atlı prensi..:KK76:

Ya hikaye Yeşilçam filmi gibi sesim güzel demişsin bi anda orda biri seni keşfetti zannettim...bu arada yaşlarinizi merak ettim arkadaslarin bi anda mi sana sırt çevirdi yoksa sen onları kizdirdin mi

Arkadaşların daha otel sahibiyle aranda birşey yokken daha oteldeyken neden senden ayrı denize girsinler yemek yesinler ben bunu anlamadım beraber gitmişsiniz tatile. Bir de yaşın ufak belli peki bu otel sahibi kaç yaşında herhalde 20 yaşında otel sahibi olunmuyor değil mi. Sesi güzel, kendi güzel farklı arkadaş hadi canımm yaaa hikayelerini başka yerde yaz oldu mu..

X