- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- Konu Sahibi kissnookums
Günaydın canım. Dün düğün sünnet vs. Nete giremedim .kızlar dünde gelmemişsiniz
halk bankası açıklanmadıııııııı
Napıyorsunuzzz. Açıklanacağını yok mu bu sınavın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım. Dün düğün sünnet vs. Nete giremedim .kızlar dünde gelmemişsiniz
halk bankası açıklanmadıııııııı
canım valla açıklanmadı gittiGünaydın canım. Dün düğün sünnet vs. Nete giremedim .
Napıyorsunuzzz. Açıklanacağını yok mu bu sınavın ?
Yok canım uğraşamam şimdi onla çalışmıcam bu yıl olursa ne ala bişeyler olmazsa yapacak biley yok.canım valla açıklanmadı gitti
bende birazdan çıkacağım ücretliye başvuru yapacağım
sen yaptın mı??
canım eşin ne iş yapıyordu seninYok canım uğraşamam şimdi onla çalışmıcam bu yıl olursa ne ala bişeyler olmazsa yapacak biley yok.
Sınav açıklandı arkadaşlar. Nasıl durumlar?canım eşin ne iş yapıyordu senin
aaa hemn bakıyorum canımSınav açıklandı arkadaşlar. Nasıl durumlar?
63 doğruma 52,5 canım. Doğru yanlışı götürmüyordu nasıl bir puanlamadır anlamadım.aaa hemn bakıyorum canım
senin nasıl????
canım 0.83le çarp doğrularını o zaman sonuç doğru çıkıyor benimde 55 puan çok düşükSenin nasıl?
canım demek istediğim 63 doğrun varsa 63x0.83 = 52,29 ederHayır 120 sorunun hepsini doğru mu yaptılarda onunla çarpayım. Yabancı dilde 4 sorumun doğruluğundan emindim gerisini b şıkkı yapmıştım. Hiçmi b şıkkı olmaz 4 doğru 8 yanlış .
Bu zamana kadar neden açıklanmadı belli. Paramızı yediler başka bişey değil.
aa evet bende o konudayım canımCanım moralim bozuldu sınav kötü olunca. Biri ücretli öğretmen geliyor diye çocuğunu koleje göndermiş sırf böyle ön yargılı aileler yüzünden ücretli öğretmenlikte düşünmüyorum.