- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
- Konu Sahibi kissnookums
Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu
Adaylarınızı bekliyoruz.
Adaylarınızı bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizler neler yapıyorsunuz kızlar burayada pek girmiyorsunuz...
senin ilişki ne alemde carpem diyesim var hep =))
Canim ben evdeyim geziyorum. 3 tane gune girdim. Ben ismini degistigini bile farketmedim carpenin :))) bana ozel mesaj atmisti o zaman bile farketmemisim. :)))
Resimden sanırım hep bu profili kullanıyordum ya senın olduğunu anladım zaten.Ben de senden kıskanıp özelden yazdım annem. : )
Nasıl fark etmedin gı, elin kızı bana ne mesaj atmıs da mı demedin? Kih kih <3
Resimden sanırım hep bu profili kullanıyordum ya senın olduğunu anladım zaten.
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor.Dogru, ben de epey bu avatarımı kullanmıstım, oradan olabilİr <3
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor.
Aynen kitaba verdim kendimi. Bugün ev boyanacak erken kalktım. Günlere gidiyorum ev oturmalarına vs. Cok bişey yaptıgım yok açıkcası.Ne yapayım can didinip duruyorum. Sen?
Bol bol kitap okuyorsun, görüyorum arada
resim aynı ya ondan farketmemişsindir canımCanim ben evdeyim geziyorum. 3 tane gune girdim. Ben ismini degistigini bile farketmedim carpenin :))) bana ozel mesaj atmisti o zaman bile farketmemisim. :)))
kitap okuduğunu nerden anladın kızNe yapayım can didinip duruyorum. Sen?
Bol bol kitap okuyorsun, görüyorum arada
Aynen kitaba verdim kendimi. Bugün ev boyanacak erken kalktım. Günlere gidiyorum ev oturmalarına vs. Cok bişey yaptıgım yok açıkcası.
kitap okuduğunu nerden anladın kız
aynen sonradan aklıma geldi boş bulundum =))Sonuc iyi olsun olmasın bir sene stresini cektin, git gez dolas bosver bir süre...
Kitap sayfasına yazıyor ondan, gördüm arkadaslarımın yazdıkları kısmından. : )
aynen sonradan aklıma geldi boş bulundum =))
nerdesin kız elfmette yokKih kih, bir sey olmaz : )