- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- Konu Sahibi kissnookums
öyleymiş canm yaaKizlar halk bankasi aciklanmamis.
bu hafta içinde diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyleymiş canm yaaKizlar halk bankasi aciklanmamis.
okumuşlar ama açıklama için komut bekliyorlarmış öyle duydum doğruysa
tatlım ben kızmıyorum zatenBu arada kızlar kızacaksın ama ben kısacık bir veda mesajı yazdım, iyi ki de yazmısım, onun ayrılma kararının yerinde olduguna dair, bir de en son sinirlenip it dedim ona bunun için özür diledim o ne kadar bana hakaret etmis olsa da ben kendime yakıstıramadım, madem istemiyor en azı güzel bitsin dedim, biz yine dalastık bir sekilde, bir ton iftira, sanki ben ayrılmak istiyormusum havası da vermis kendi capında, sanki o dememis gibi en son, sanki daha önce yüzlerce defa dememis bunu, hayatımda biri varmıs güya, beni nasıl suclu cıkarıp def edecegini sasırmıs, eminim artık hayatında biri var, gecen sene de böyle yaptı, bu sefer cok rezil sekilde engelledi beni telefonundan, adam komple gercek yüzünü gösterdi bana. Oyuncak etmis bunca zaman...Yalanmıs komple...Gözümün önünde aglaması, bana hazırladıgı seyler, hepsi...Her sey yalanmıs...Netim yok demisti, telefondan girebiliyor sadece, ben bir aydır yüzünü görmüyorum onun, işinin facebook sayfasına güncelleme yapmıs bir sürü...Bu da yalanmıs...Bir sürü beddua etti, ben ona bir ton sey etmisim...Nasıl suclu cıkaracagını, nasıl aklanacagını sasırmıs...Allahım bana bunu nasıl yapar? Ben nasıl sevdim onu...Nasıl olur? Ben kıyamazdım ona, midem bulanıyor...Aglamaktan mahvoldum sabahladım, telefonunu acmadı engelledi, def etti bildigin basından...Böcek gibi...
İnsanların hayatlarıyla, kalpleriyle oynamak bu kadar kolay mı?
Öyle kırıldı ki kalbim, öyle üzdü ki beni...Ben ne kadar cok sevmistim, ben onun sehrine gitmeyi göze aldım, banka tek tercih onun sehri yazdım...Sırf yanında olabilmek için. Sırf beraber olabilelim diye...En tepeye cıkarıp oradan asagı itti beni...Kim bilir nasıl dalga geciyor arkadaslarıyla...
Beni ciddiye bile almamıs...Hic hem de...
Yazmasam kafayı yicektim...Kızmayın...Komple bitti, geri dönüsü mümkün degil, istedigi oldu...
Öfff yine açıklanmadı şu sınav.
Öfff yine açıklanmadı şu sınav.
Canım nalım uyusam birazdan. Erken kalkamıyorum b 12 alıp uyum bari.Biliyorum, öldüm meraktan icim dısıma cıktı.
Seninde mi uyku tutmadı bebem.paran yatmadı mı hala.Napıyon?
Seninde mi uyku tutmadı bebem.paran yatmadı mı hala.
bendee ösym küstüm oda bana küstüü zatenn hiç bir sınav iyi açıklanmıyorrr selamm bu arada
Baktım senden mesaj gelmedi. Yattım bugün erken kalktım çok şükür.Uyudun mu uyumadın mı anlamadım, ben her ihtimale karsı iyi gecelerimi diyeyim. :)
Yok tutmadı, heyecan, ufaktan korku hissediyorum, sınavın acıklandıgı anı düsünüyorum. :) Ya hayal kırıklıgına ugrarsam korkusu sardı, oldugu zamanki evimin esyalarını bile dizdim kafamda :) Böyle minik, benim ufak bir apart..Sonra söyle yaparım böyle yaparımlar filan...Allah vermeyecegi seyin hayalini kurdurmaz bu kadar de mi?
Baktım senden mesaj gelmedi. Yattım bugün erken kalktım çok şükür.
Çok güzel hayaller kurmussun canım. Inşallah gerçekleşir. Aklına kötü şeyler getirme.
Hoşgeldin canım aramıza :) KPSS mi hazırlanmıştın hangi bölüm mezunusum.?bendee ösym küstüm oda bana küstüü zatenn hiç bir sınav iyi açıklanmıyorrr selamm bu arada