Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım anlatma. Seni oğluşuna almak isteyen kaynanalar çıkıp Aramızı bozabilirEvet söylemiştin anneciğim. İlk çocuk kız olursa senin ismini koyucaz. Erkekse kayınpederin ismini. Artık doğumdan sonra aşağı yanımıza yerleşirsin gelin kaynana büyürüz Çok güzel de çocuk bakarım ha, kendim çocukken bebek bakardım. Temizlik de yaparım, daha önce sevgilim oldu ama yanağımı bile öptürmedim, el değmemiş tertemiz bir kızım anneciğim oğlunun yaşını bekliyorum ..
Ahahaha !!!!Adam salıyor tamamda bunun birde ses desibeli var hanımlar,seslimi sesssizmi yani
Kokusu zaten iğrenç
VHalla hamilelikten bende kacirmaya basladim pirtlariHah gene hiç osurmayan pempe moku olan herkeşler toplanmış
Biz karşılıklı osuruyoruz valla hayat bize güzel free relax böyle adam evinde de rahat edemicekse nerde edicek yani
Hah gene hiç osurmayan pempe moku olan herkeşler toplanmış
Bizim evde de asla kimse osurmaz. Eşim zaten ropdöşambrıyla otururken izininle der lavaboya gidip osurup gelir. Osurduğunu bilmiyordum bilsem zaten hiç evlenmezdim. Iğğğyyy çok iğrenççç...
Ya anlamıyorum osursa soğurum, geğirse soğurum, banyoda görsem soğurum, soğurum da soğurum.. Aşk böyle bir şey değil ki ya. Bu saydıklarımı eşimden başka kim yapsa iğrenirim ama kocamdan niye soğuyim. Rahatız işte birlikte her şeyi yapıyoruz eğleniyoruz. Biz kocamla her iğrençliği yaparız hiçte soğumadık birbirimizden şükür..
Ama bigün beni aldatsa, çok büyük yalan söylese işte o zaman soğurum..
HAHAHAHA :)Bizim evde de asla kimse osurmaz. Eşim zaten ropdöşambrıyla otururken izininle der lavaboya gidip osurup gelir. Osurduğunu bilmiyordum bilsem zaten hiç evlenmezdim. Iğğğyyy çok iğrenççç...