- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Poposundan gökkuşağı çıkanlar var! Bi osurukla soğuyacağım adamla nasıl evleneyim hastalığı var öksürüğü var... İnadına yapılması hoş değildir ama arada bi oluyorsa işi gücü bırakıp wc ye koşup geri gelmesine ne gerek var...
Ben titresime aliyorum anacimAdam salıyor tamamda bunun birde ses desibeli var hanımlar,seslimi sesssizmi yani
Kokusu zaten iğrenç
benimkinin de bir ara bozulmuş de yapınca kaç kaç diyor kolumdan tutup başka yöne götürüyorduBenim eşim değil sevgilim yapıyor.
Ben zor durumdaysa birşey demem duymamazlığa bile gelebilirim ama bazen inadına yapıyordu.
Çıldırıyordum.
- git doktora miden de mi ? Bağırsaklarında mı sorun var öğrenelim. Ben ciğerlerime senin salgıladığın şeyi dolduramam. Yanlışlık olsa yapmadan sıkıntı tarafta birşey demem ama bu fazla artık dedim.
Bi kaç kere de arkadaşları yanında rezil ettim.
Bi kez iğreniyorum ya tiksiniyorum dedim.
Sonra azalttı.
Yaptığında belliydi zor durumdan olduğu.
Ama evlenince napar bilmiyorum
benimkinin de bir ara bozulmuş de yapınca kaç kaç diyor kolumdan tutup başka yöne götürüyordu
bence söylemek işe yaramıyorsa siz deyapın
Bizim evde de asla kimse osurmaz. Eşim zaten ropdöşambrıyla otururken izininle der lavaboya gidip osurup gelir. Osurduğunu bilmiyordum bilsem zaten hiç evlenmezdim. Iğğğyyy çok iğrenççç...
ayyyyyyyyyyyyyyyyy berbatttt valla midem bulandııı..(bögggggggg yapan smilee)Adam osursun ne var bunda ki. Buda bir ihtiyaç. Sanırım, sümüğünü top yapıp yere atmasından iyidir bir osuruk
Ahahaha kokulu konubu konuya baktıkça burnuma pis kokular geliyor