- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuda ne çok özlü söz öğrendik yaValla ben daha bi pirr bile yapmadim bazen karnim cpk agrir askim karnim agriyo diom bana pirt yap askim diyo karnimi ovuyo yap nolcak temiz insanin icinde pis sey durmaz dio
İmzam çok güzel ama dimiVHalla hamilelikten bende kacirmaya basladim pirtlari
ama caktirmiyoruz
kokusuz :)
imzana cok guldum yine
ben de yazacaktım ama baktım herkes '' ayy iğrenç, ayy karı koca da olsa yapılır mı falan yazmıs vazgecmıstım sızın yorumu gorunce yazayım dedımHah gene hiç osurmayan pempe moku olan herkeşler toplanmış
Aklıma gelmedi değil ama çocuklar gazı ağızdan çıkarıyo genelde muhaha ( 9 aylık bebeğim var talimliyim )Bebeğinin çıkaramadıklarını da kocan çıkarıyor galiba
Seninki de 7/24 osusuyo mu anlamadımInanmazsin yolda etrafina bakiyo hani bossa yapacak sakin diyorum bu ne ya
Beklemezsiniz ama bizde öyleydik, anlatamıyorum da millet beni uzaylı sanıyo anlatınca çekiniyo insan ilk başlarKız yok artık sevgiliyken bide ya biz eşimle sevgiliyken utanmakdan yemek yiyemedik bi dönem vallaha bak nerde kalmış böle bişey
Bak vallahi cildiricigim ya surekli osurtan sebeple kavga ediyoruz ciddi manada mecazi degil yani bana cok batiyor hele bi de bebegimin gazininnstresi birlesince kocanin osuruk rahatligi beni olduruyor o ise soz verip yine yapiyor evet cok yakisiklisin vucut yapiosun iyisn ama osururken nasil sana asik kalabilirim ya sizinkilerde yapio mu herkesin g...tü var ki diyor bide gulerek ben ise kafama takiyorum