Osuruktan teyyare selam söyle o yare

Genel olarak hepsi yapıyo ilk yıllar yapmıyosa ilerde illaki yapıyo geniş adamlar...
Benimkide yapıyo hiiiiçç çekinmeden rahat rahat bazen s..... ydın diyorum ama yinede utanmıyo

Gece gece ne güldüm şu yorumlara ya İlahi hanımlar kıçını tutan adam görmedim daha :) benimki bana sen sakın yapma kadınlar osurmaz yakışmıo dio :)) sanki bizde kıç yok. Benim eşimde yapınca acayip trip atıorum ona oha tüm bina duydu diorum ama gerçekten duyuluyor zayıf dötlerden daha fena çıkıyor.

Gel kız öpücem seni evlilikten soğumak ne kolaymış ya millete göre.

Gitsin yan odada yapsın yani bu ne iğrençliktir, insanın libidosu düşer gülerek söylüyor bir de. Bu kadar mahremiyet sınırlarını kaldırıp yüz göz olmak çok çirkin gerçekten. İnsan seviştiği birinin yanında nasıl gaz çıkarır bilerek?

Aninda gozumden duser. Tiksinirim.
En gelemedigim seylerdir boyle gaz olaylari pislikler

Kalkıp wcye giderken yolda kaçırmıyolar mı ki? Pırt pırt ede ede gidiyolardır
Şu yoruma yarıldım diebilirim gözlerimden yaş geldi ya ben yeni doğum yaptığım lohusa olduğum zamanlar tutmakta çok zorluk çekiodum tuvalete doğru hızlı hızlı yetişeyim derken bir anda çıktı gitti bi gün eşimde gördü tabi güldü kız kardeşimde yanımızdaydı kardeşime döndü dedi ki ablana bak artık eşek gibi osura osura gidio dedim güleyim derken gülmemin etkisiyle yine kaçırdım hey allam rezillik.

Kas yapıyormuş ya çok süt mü içiyor acaba eşin veya protein tozu. Süt ve protein tozunu karıştırınca iyi gaz yapıyor.

Hayalimdeki gelin olduğunu söylemiştim di mi
Evet söylemiştin anneciğim. İlk çocuk kız olursa senin ismini koyucaz. Erkekse kayınpederin ismini. Artık doğumdan sonra aşağı yanımıza yerleşirsin gelin kaynana büyürüz Çok güzel de çocuk bakarım ha, kendim çocukken bebek bakardım. Temizlik de yaparım, daha önce sevgilim oldu ama yanağımı bile öptürmedim, el değmemiş tertemiz bir kızım anneciğim oğlunun yaşını bekliyorum ..

Çatladım okurken
Evli değilim ama evlendiğimde ne olacak die merak ettiğim bişidir. Ev demek rahatlık demek biz ailecek osuruyoz vala evlenince de böyle rahat olmak istiyom kocamda rahat olsun. Rahat edemediğim bi eve evim diyemem ben.

Ya kazara olurda oyle ulu orta aliskanlik seklinde olmamali bence.. Saygidizlik olarak gormuyorum ama ne gerek varki? Tuvalete gitsin bi zahmet..

Hiç böyle takıntımiz olmadı insanı şeyler .biz aksine kahkaha atıp birbirimizin üstüne atlayıp sariliyoruz:) hiçte saygıyı kaybedip soğuma olmadı bizde.

sevmem ben öyle şeyler ya,insani ihtiyaçların yeri lavabodur.kocam da sevmez öyle şeyleri allahtan birbirimizin yanında yapmayız hiç.

Yapmadım-yapmadı- yapmayız soğumam ama yuh derşm azcık saygılı ol bunun sesinden ziyade kokusu var bide ıyyykk yani yanlışlıkla neysede gazman gibi gazıyla dünyayı kurtarıyo edasına girmek sinir bozucu

Hay allahim ::) yahu yorumlara bakinca insan elbetteki guluyor dert yokmus hibi duruyor birkac yorum o yonde burasi bdv falan yahu vallahi dert bu ya yasayan bilir hatta benim babamda cok rahatti o konuda ben bekarken annemin yerine dert ederdim yani benimde basimda ciddi cok kavgalar ettik yani o yuzden hicte eglenmelik konu deil insanlara bakiyorum dert ediliyor mu diye bi yerde ben deert etmezsem kavgada cikmicak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…