Genel olarak hepsi yapıyo ilk yıllar yapmıyosa ilerde illaki yapıyo geniş adamlar...Bak vallahi cildiricigim ya surekli osurtan sebeple kavga ediyoruz ciddi manada mecazi degil yani bana cok batiyor hele bi de bebegimin gazininnstresi birlesince kocanin osuruk rahatligi beni olduruyor o ise soz verip yine yapiyor evet cok yakisiklisin vucut yapiosun iyisn ama osururken nasil sana asik kalabilirim ya sizinkilerde yapio mu herkesin g...tü var ki diyor bide gulerek ben ise kafama takiyorum
Gel kız öpücem seniYa anlamıyorum osursa soğurum, geğirse soğurum, banyoda görsem soğurum, soğurum da soğurum.. Aşk böyle bir şey değil ki ya. Bu saydıklarımı eşimden başka kim yapsa iğrenirim ama kocamdan niye soğuyim. Rahatız işte birlikte her şeyi yapıyoruz eğleniyoruz. Biz kocamla her iğrençliği yaparız hiçte soğumadık birbirimizden şükür..
Ama bigün beni aldatsa, çok büyük yalan söylese işte o zaman soğurum..
Oğluşun sakın benim yanımda osurmasın anneGel kız öpücem senievlilikten soğumak ne kolaymış ya millete göre.
Mesaj alınmıştır sevgili gelinim. Yarından itibaren osuruğu içimizde tutma derslerine başlıyoruzOğluşun sakın benim yanımda osurmasın anne
Şu yoruma yarıldım diebilirim gözlerimden yaş geldi yaKalkıp wcye giderken yolda kaçırmıyolar mı ki?Pırt pırt ede ede gidiyolardır
Gel kız öpücem senievlilikten soğumak ne kolaymış ya millete göre.
Osuracağı zaman ben senin yanına yukarı yollarım. Pışpışlarsın koynunda azıcık uyutur aşağı geri yollarsın.Mesaj alınmıştır sevgili gelinim. Yarından itibaren osuruğu içimizde tutma derslerine başlıyoruz
Hayalimdeki gelin olduğunu söylemiştim di miOsuracağı zaman ben senin yanına yukarı yollarım. Pışpışlarsın koynunda azıcık uyutur aşağı geri yollarsın.İçe doğru osurma 101
Evet söylemiştin anneciğim. İlk çocuk kız olursa senin ismini koyucaz. Erkekse kayınpederin ismini. Artık doğumdan sonra aşağı yanımıza yerleşirsin gelin kaynana büyürüzHayalimdeki gelin olduğunu söylemiştim di mi