Osuruktan teyyare selam söyle o yare

Kizlar cok yasayin ya tek tek okuyorum aglancak halime guldum valla bebisten tek tek yazamiyorum ama genelde tiksinc bulunmus hakliyim yani

Konuyu okurken tiksindim sen nasıl dayanıyorsun Allaha büyük konuşmayımda :KK47:

Ay valla mecazi sandım başlığı görünce. Herif gerçekten o..uruyormuş. :KK23:

bende yorumlara şaştım tamam benim eşimde bilerek yapmaz ama bazılarınız bilmem kaçyıllık evliyim eşimden hiç duymadım bu mümkünmü ayoll:KK53::KK53:

Şimdi buna ne denir ki... Eşe karşı yapılması ayıbıma gidiyor benim. Hey Allah'ım bir de herkesin g.tü var diyormuş! :KK70: Kusura bakmayın da bu lafa gülünür. Sanırım eşim/sevgilim dışındaki insanların karşımda gaz çıkarmasını pek önemsemem belki de kyk yurdunda 4. senemin içinde olduğumdan dolayıdır. Sen 4 farklı insanı g.t kadar odaya tık, hiç kimsenin özel alanı, mahremi olmasın... O kadar insan aynı odada birbirinin karşısında soyunup giyinir, gaz çıkarır, mastürbasyon da yapar... Ben ilk ikisini yapmıyorum ama kızlar gece uyuduğunda nadiren de olsa mastürbasyon yapıyorum mesela. Zaten onlarda pireler uçuşuyor uyurken. Anladığım kadarıyla şimdiye kadar kimse bişey çakmadı, çaksa da umrumda olmaz sanırım. Ne denebilir ki? Ne yaparlarsa yapsınlar, bana ne. Bir insanlar aynı yaşam alanını paylaşmak eş de olsan zor iş.

Istemeden kaçabilir insanız hepimiz
ama bile isteye o nedir ya
bu insanlar aynısını iş yerinde
sokakta yapıyorlar mı hayır
evde ne hakla bu kadar
rahat olabilirler anlamıyorum
beş yaşında çocuk olsa hadi yapar da annesi problem yapmaz
koskoca adamlar bunlar
insanın ilk eşine saygısı olmalı
İğrenç ve tiksindirici lütfen izin vermeyin

Böyle konuları görünce , iyi tipli birini görünce ev hali aklıma gelio bildiğin seneryo canlanıyo:) midem bulanıo be ıyy

X