- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin g.tü var diye herkes ortalığa s.csın o ZamanHerkesin g.tü var diye herkes ortalığa s.csın o Zaman. Dile getirmene rağmen hala bile bile yapıyorsa yerinde olsam cok pis soğurdum. Yatarken kırmızı renkli izolasyon bantlarından x işareti yap kıcına, sözlü anlamıyorsa demek
Öyle bahaneye öyle cevap verirdim benHerkesin g.tü var diye herkes ortalığa s.csın o Zaman
süper bir yorum gülmekten mahvoldum
akşam akşam iyi güldümHerkesin g.tü var diye herkes ortalığa s.csın o Zaman. Dile getirmene rağmen hala bile bile yapıyorsa yerinde olsam cok pis soğurdum. Yatarken kırmızı renkli izolasyon bantlarından x işareti yap kıcına, sözlü anlamıyorsa demek
Ay ahahahahahHerkesin g.tü var diye herkes ortalığa s.csın o Zaman. Dile getirmene rağmen hala bile bile yapıyorsa yerinde olsam cok pis soğurdum. Yatarken kırmızı renkli izolasyon bantlarından x işareti yap kıcına, sözlü anlamıyorsa demek
Bak vallahi cildiricigim ya surekli osurtan sebeple kavga ediyoruz ciddi manada mecazi degil yani bana cok batiyor hele bi de bebegimin gazininnstresi birlesince kocanin osuruk rahatligi beni olduruyor o ise soz verip yine yapiyor evet cok yakisiklisin vucut yapiosun iyisn ama osururken nasil sana asik kalabilirim ya sizinkilerde yapio mu herkesin g...tü var ki diyor bide gulerek ben ise kafama takiyorum
Kız yok artık sevgiliyken bide ya biz eşimle sevgiliyken utanmakdan yemek yiyemedik bi dönem vallaha bak nerde kalmış böle bişeyBenim eşim değil sevgilim yapıyor.
Ben zor durumdaysa birşey demem duymamazlığa bile gelebilirim ama bazen inadına yapıyordu.
Çıldırıyordum.
- git doktora miden de mi ? Bağırsaklarında mı sorun var öğrenelim. Ben ciğerlerime senin salgıladığın şeyi dolduramam. Yanlışlık olsa yapmadan sıkıntı tarafta birşey demem ama bu fazla artık dedim.
Bi kaç kere de arkadaşları yanında rezil ettim.
Bi kez iğreniyorum ya tiksiniyorum dedim.
Sonra azalttı.
Yaptığında belliydi zor durumdan olduğu.
Ama evlenince napar bilmiyorum
sinirim bozuldu bu nasıl konu yaBak vallahi cildiricigim ya surekli osurtan sebeple kavga ediyoruz ciddi manada mecazi degil yani bana cok batiyor hele bi de bebegimin gazininnstresi birlesince kocanin osuruk rahatligi beni olduruyor o ise soz verip yine yapiyor evet cok yakisiklisin vucut yapiosun iyisn ama osururken nasil sana asik kalabilirim ya sizinkilerde yapio mu herkesin g...tü var ki diyor bide gulerek ben ise kafama takiyorum