Osuruktan teyyare selam söyle o yare

Asla böyle birşey duymadım eşimden Bile isteye ....tuvalet denen bir yer var sonuçta
Saygısızlık bence. ..

Herkesin g.tü var diye herkes ortalığa s.csın o Zaman. Dile getirmene rağmen hala bile bile yapıyorsa yerinde olsam cok pis soğurdum. Yatarken kırmızı renkli izolasyon bantlarından x işareti yap kıcına, sözlü anlamıyorsa demek
Herkesin g.tü var diye herkes ortalığa s.csın o Zaman
süper bir yorum gülmekten mahvoldum:KK70::KK70::KK70::KK70:

Herkesin g.tü var diye herkes ortalığa s.csın o Zaman. Dile getirmene rağmen hala bile bile yapıyorsa yerinde olsam cok pis soğurdum. Yatarken kırmızı renkli izolasyon bantlarından x işareti yap kıcına, sözlü anlamıyorsa demek
akşam akşam iyi güldüm :KK70:

Öff! Gerçekten iğrenç. Soğumak için birebir. Tamam insani ihtiyaç da onun için wc var ama di mi?

Ya evli olsan bile böyle şeylere aşırı dikkat edilmesi taraftarıyım.

Bak vallahi cildiricigim ya surekli osurtan sebeple kavga ediyoruz ciddi manada mecazi degil yani bana cok batiyor hele bi de bebegimin gazininnstresi birlesince kocanin osuruk rahatligi beni olduruyor o ise soz verip yine yapiyor evet cok yakisiklisin vucut yapiosun iyisn ama osururken nasil sana asik kalabilirim ya sizinkilerde yapio mu herkesin g...tü var ki diyor bide gulerek ben ise kafama takiyorum

Benim eşim değil sevgilim yapıyor.
Ben zor durumdaysa birşey demem duymamazlığa bile gelebilirim ama bazen inadına yapıyordu.
Çıldırıyordum.
- git doktora miden de mi ? Bağırsaklarında mı sorun var öğrenelim. Ben ciğerlerime senin salgıladığın şeyi dolduramam. Yanlışlık olsa yapmadan sıkıntı tarafta birşey demem ama bu fazla artık dedim.
Bi kaç kere de arkadaşları yanında rezil ettim.
Bi kez iğreniyorum ya tiksiniyorum dedim.
Sonra azalttı.
Yaptığında belliydi zor durumdan olduğu.
Ama evlenince napar bilmiyorum :KK43:

Benim eşim değil sevgilim yapıyor.
Ben zor durumdaysa birşey demem duymamazlığa bile gelebilirim ama bazen inadına yapıyordu.
Çıldırıyordum.
- git doktora miden de mi ? Bağırsaklarında mı sorun var öğrenelim. Ben ciğerlerime senin salgıladığın şeyi dolduramam. Yanlışlık olsa yapmadan sıkıntı tarafta birşey demem ama bu fazla artık dedim.
Bi kaç kere de arkadaşları yanında rezil ettim.
Bi kez iğreniyorum ya tiksiniyorum dedim.
Sonra azalttı.
Yaptığında belliydi zor durumdan olduğu.
Ama evlenince napar bilmiyorum :KK43:
Kız yok artık sevgiliyken bide :KK43: ya biz eşimle sevgiliyken utanmakdan yemek yiyemedik bi dönem vallaha bak :KK53:nerde kalmış böle bişey:KK48:

bebeğinin neden gaz sorunu var? üşüyor musun sütünden de kaynaklanabilir

Ben bunun saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Nefret ederim öyle hareketlerden.Karı kocayız diye bu kadarda abartılmamalı bence.Benim eşim kesinlikle yapmaz öyle şeyler,yapsaydı eminim ciddi anlamda aramız açılabilirdi bu mevzu yüzünden.Bunu çok basit bir şey gibi görebilir bazı insanlar ama ben göremem.Hiç hoş değil,eşler arasında soğumada yapar,tiksinmede yapar yani bu durum.Gitsin tuvalete ihtiyaçlarını gidersin öyle gelsin.Ayıp denen bir şey var.Hem sesi,hem kokusu,çok tiksindirici ya.

Sonunda gülmem bitti :KK70:
Elimde değil valla güldüm.
Sevmiyorum bende saygısızlık olarak geliyor.
Hele ben mümkün değil yapamam yanında utancımdan yerin dibine girerim heralde.
He birde yan komşu ile banyo camlarımız karşılıklı herşey duyuluyor.
O adam dan o ses nasıl çıkıyor hala anlamadım :KK70: :KK70:

Bak vallahi cildiricigim ya surekli osurtan sebeple kavga ediyoruz ciddi manada mecazi degil yani bana cok batiyor hele bi de bebegimin gazininnstresi birlesince kocanin osuruk rahatligi beni olduruyor o ise soz verip yine yapiyor evet cok yakisiklisin vucut yapiosun iyisn ama osururken nasil sana asik kalabilirim ya sizinkilerde yapio mu herkesin g...tü var ki diyor bide gulerek ben ise kafama takiyorum
sinirim bozuldu bu nasıl konu ya :KK70:

Bende yapmam dikkat ederim bu kadar yüz göz olmaya gerek yok

Yalnız en son bir osuruk konusu açıldığında ekşi sözlüğe düşmüştü o topik ve millet epey dalga geçmişti.

X