Osuruktan teyyare selam söyle o yare

Kari koca arasinda böyle seyler rahat rahat olmamali
Cok rahatsiz edici bir durum. Hic hoslanmam böyle seylerden , yaklasik 2 yildir evliyim ve hic böyle biseyle karsilasmadim .

Ay 12 yıldır evliyim eşimden daha böyle bi saygısızlık görmedim çocuklar yapar bazen onları bile uyarır. Gerçekten eşlerin birbirinden soğuma sebebi bi durum Allah yardımciniz olsun :KK43:

ben bukadar yuz goz olmayı sevmıyorum
eve wc dıye bırsey yapılmıs gıt oraya bırak amonyak azot vucudunda ne tasıyorsan :KK70:
14 aylık evlıyım henuz bırbırımızın yanında pırt yapmıslıgımız yok :KK70: :KK70: :KK70:
hastalık olur allah korusun bırsey olur ona bırsey demem de keyfe yere nıye eşim benı ben eşimi gereksız kokulara maruz bırakalım yahu
ayıp :KK20:

Kız yok artık sevgiliyken bide :KK43: ya biz eşimle sevgiliyken utanmakdan yemek yiyemedik bi dönem vallaha bak :KK53:nerde kalmış böle bişey:KK48:

Biz 2 yıl aynı unideydik her zaman yanyanaydık alıştı :KK70: :KK70:D
Valla yemek konusunu da aştı o 2 atom yiyor :KK45:

Kas yapmaya calisiyorsa protein tozu takviyesi kullaniyordir. Okuduguma göre protein tozunu iceceklerin özellikle de sütün icine koyuyorlar. Eger tahminim dogruysa laktozsuz süt alin icmesi icin. Normal inek sütü ve protein tozlari birlesince böyle oluyor malesef ama yok sebep bu degilse igrenclik baska bir sey degil. Basliga tiklamis oldum okumamis olmayi tercih ederdim :KK43:

Tiksinirim ben de haklısınız,soğur insan ,isterse dünya yakışıklısı olsun.

Bu kadar yüz göz olmayı sevmiyorum ben saygı bitmeyecek arada ne kadar eşinde olsa eside olsan saygılı davranılmak zorunda ben eşimle bastan peşin peşin konuştum bu tarz hareketleri sevmiyorum hoş değil saygısız buluyorum dedim o da sevmez zaten iğrenç gelir bu tarz şeyler

valla ben başında uyardım igrenirim tiksinirim gaz çıkarmaktan burun karıştırmaktan kulakla oynamaktan vs diye tüm igrendigim konuları söyledim hiç yaptıgınıda görmedim. Allahtan yapmıyor yoksa ben hemen soğurum yani ısınmamda uzun zaman alır.

Herkesin g.tü var diye herkes ortalığa s.csın o Zaman. Dile getirmene rağmen hala bile bile yapıyorsa yerinde olsam cok pis soğurdum. Yatarken kırmızı renkli izolasyon bantlarından x işareti yap kıcına, sözlü anlamıyorsa demek

Hahahaha super bi yorum.
Allaha sukur esim hic yapmaz yazik cnm wc gider..
Ben zaten ccok utangacimdir herseyden utanirim

Bizde kuru fasulye yedik fenayiz bu gun:KK53: saka bi yanada rahat olun iste nolcak:KK47:

X