Osuruk Kavgası! Karı-Koca Birbirine Girdi

Biber gazını yakınında tutarak yattığına göre durumlar hiç iyi değil biber gazından bile betermiş adamın yaptığıki savunmak için biber gazı sıkmış yok mudur osuruğa alternatif çare acaba biber gazında göre limon sıkıyorlar bu ablaya da bi yardım etsinler

bütün gazımız 0 6 ay döneminde biteydi negüzel olurdu :))
hayırlısı tabi :)

Aklıma bir arkadaşım geldi "onu geçtim de evlenince eşim osursa ne yaparım bilmiyorum" demişti, ABD'lı hatun olayı çözmüş ben bir bizim kıza söyleyeyim

Ayy bdv deki bi gaz cikarma konusundaki yorumlara acayip gıcık olmuştum ya.
Kizin sevgilisi miydi esi miydi cok gaz cikariyor diye şikayet ediyordu. Ve cogu kisi de bunu igrenc bulmustu dogal olarak bilerek yaptigi icin. Hastalik falan ayri olabilir ya da uykuda da olabilir. Yanlışlıkla da olur ne olacak. Ama esin de olsa yaninda part part hic hos degil
Birileri de igrenc bulanlara kiziyordu tuhaf tuhaf konuşarak. Hih burdaki herkezin de pembe moku var zaten gibi cümlelerle. Biri de esinin yaninda gaz cikardigini ve esinin bunu cok sirin buldugunu soylemisti. Pembe minik kalpli pıt tanimlamasiyla arada aklima geliyor cok komik ya.

Ama tabi kadın haklı değil bu konuda. Şiddet var ortada sonuçta.

Konunun basligini okur okumaz heh dedim harbi gelmis cunku ondan baskasi bu mikemmel haberi paylasamaz :))

(Hosgeldinn )
Haber icin yorumumda napsin adamcagiz patlasin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…