- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Kadını rüyamda görsem salardım kesinlikle![]()
hahahaha :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahaha :)
Ben de bu espriyi yapacaktım yani bu kadınla aynı yatakta yatsam totomu dönüp salmaktan başka bişey yapamazdım diye ama Allahın yarattığı Zey dedim, olmaz deme dedim ama yok illa dedirttin bana suç sende hanımağa...
doğru söze kelimem yok keleşim cuk yorum yaptın..Salon kadını hanımefendi oluşuma bakma sen arada böyle tırlatırım![]()
bdv de bir konu varda adam kadına işaret parmağımı çek demiş,kadın niye deyince sen çek bir şey yok demiş.kadın işaret parmağını çeker çekmez adam zoort diye şey yapmış,kadıncağız şoka girmiş konu açmış bu neydi şimdi, kocam böyle yaptı diye.
gelen yorumlardan biri,işaret parmağını çekince osuruyosa demek ki kolunu çeksen ortaya yapacak
çok gülmüştüm buna hahaha :)
doğru söze kelimem yok keleşim cuk yorum yaptın..
hahahahhahaahya kızım çok pis koktu bu konu
![]()
burnunu tıka hem sen çamaşır suyunu içtin mi bakalım onu kokusu daha ağır zaten![]()
arada bir lazımm o canavar hepimizde yokmu...??İçimdeki canavar dışa vuruyorr kakako![]()
içtim hafif bir yanma var ama o da olacak o kadar![]()
bdv de bir konu varda adam kadına işaret parmağımı çek demiş,kadın niye deyince sen çek bir şey yok demiş.kadın işaret parmağını çeker çekmez adam zoort diye şey yapmış,kadıncağız şoka girmiş konu açmış bu neydi şimdi, kocam böyle yaptı diye.
gelen yorumlardan biri,işaret parmağını çekince osuruyosa demek ki kolunu çeksen ortaya yapacak
çok gülmüştüm buna hahaha :)
arada bir lazımm o canavar hepimizde yokmu...??