Lise Yorum ve Soruları össde hangi bölüm

backwood

Sakin ol şampiyon!!!
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
4.714
39
688
arkadaşlar benim gibi 12.sınıfa gelmiş ama össde ne tercih etticeğini bilmeyen arkadaşlar var mı :bbo::bbo:
giyim modelistlik ve stilistlik bölümündeyim eşitağırlıkcı ama bölümümü kesinlikle istemiyorum

benim gibi hayla kararsız olan var mı ??klava:klava:

ben de bi karar veremiyorum. tarih' e psikolojiye inanılmaz bir merakım var. psikoloji, tarih, iletişim, zihinsel engelliler öğt., edebiyat öğt., türk dili ve edebiyatı aralarında gidip geliyorum :Saruboceq:

slm..lanet olsunki bende o bolumdeyım.. hayatımda en cok pısmanlıgım duyduğum seylerden bıtanesıde meslek lisesine gıdıp o aptal bölümü seçmek oldu..
öss ye hazırlanıorm bende.. ve kesınlıkle bolumu deıstırmek şart oldu.. .(

ee arkadaşlar karar verdiniz mi ben hayla muallaktayım zihinsel eng. öğrt. istiyorum ama of bilmiyorumda

ortak alan var meslek liseleri için geçerli mi bilemiyorum ama ya da eşit ağırlıkçıysanız sınava sayısaldan da girebilirsiniz sözelden de

eee arkadaşlar karara bağlayan yok mu ben seneyi göze alamam 2 senelik falanda yazıcam ama ailemde ilk yıldan pes etme seneyede devam et zihinsel eng. öğt. zorla diyolar ne yapıcam hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…