Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar benim gibi 12.sınıfa gelmiş ama össde ne tercih etticeğini bilmeyen arkadaşlar var mı :bbo::bbo:
giyim modelistlik ve stilistlik bölümündeyim eşitağırlıkcı ama bölümümü kesinlikle istemiyorum
benim gibi hayla kararsız olan var mı ??klava:klava:
ben de bi karar veremiyorum. tarih' e psikolojiye inanılmaz bir merakım var. psikoloji, tarih, iletişim, zihinsel engelliler öğt., edebiyat öğt., türk dili ve edebiyatı aralarında gidip geliyorum :Saruboceq:
slm..lanet olsunki bende o bolumdeyım.. hayatımda en cok pısmanlıgım duyduğum seylerden bıtanesıde meslek lisesine gıdıp o aptal bölümü seçmek oldu..
öss ye hazırlanıorm bende.. ve kesınlıkle bolumu deıstırmek şart oldu.. .(
eee arkadaşlar karara bağlayan yok mu ben seneyi göze alamam 2 senelik falanda yazıcam ama ailemde ilk yıldan pes etme seneyede devam et zihinsel eng. öğt. zorla diyolar ne yapıcam hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile