Ok Brave Heart gibi bi filmi zamanının en iyi filmi seçilmiş defalarca ödül almış bi filmi beğenmiyosanız Osmanlı Cumhuriyetini beğenebilirsiniz anlıyorum.Bakış açılarımız çok farklı belli ki,tartışmak gereksiz o yüzden.
ne alakası var ya herkes her filmi beğenmek zorunda değil bunu söyleyen sizsiniz bir filmin sayısız ödül alması yılın filmi seçilmesi o filmin herkes tarafından beğenildiğini ve alkış aldığını göstermez siz bol ödüllü filmlerin herkes tarafından beğenildiğini zannediyosunuz ne kadar yanlış bir düşünce...11 oscar ödüllü titanic filmiyle dalga geçen o kadar çok insan varki çevremde ama bu eleştiriler bu filmin bir başyapıt olduğu gerçeğini değiştirmiyor...haklısınız bakış açılarımızın ne kadar farklı olduğu burdan ortaya çıkıyor ben zaten tarihi filmlerden hiç hoşlanmam osmanlı cumhuriyeti de tarihi bir film değil komedi/dram filmi o yüzden beğendim...
Dediğimi anlamadınız sanırım..Ben bakış açılarımızın farklılığından bahsediyorum zaten.Brave Heart da Titanic de 1997 yılında tartışılmaz filmlerdi beğenin ya da beğenmeyin.Türk yapımlarından da Eşkiya çok başarılı bir yapıttı o kadar beğenmeyen de olmuştur onu da mutlaka ama bu o filmin yıllar sonra da hala hatırlanabilir olmasına engel olamadı.Siz zannediyormusunuz ki Osmanlı cumhuriyetini bundan 5 yıl sonra konuşuyor olacağız,demek istediğim mükemmel sıfatı kullanılırken bir eser için , hakikaten mükemmel olanların hakkı yenmemeli
ata demirer'i çok antipatik bulduğum için gitmeyeceğim film...
Dediğimi anlamadınız sanırım..Ben bakış açılarımızın farklılığından bahsediyorum zaten.Brave Heart da Titanic de 1997 yılında tartışılmaz filmlerdi beğenin ya da beğenmeyin.Türk yapımlarından da Eşkiya çok başarılı bir yapıttı o kadar beğenmeyen de olmuştur onu da mutlaka ama bu o filmin yıllar sonra da hala hatırlanabilir olmasına engel olamadı.Siz zannediyormusunuz ki Osmanlı cumhuriyetini bundan 5 yıl sonra konuşuyor olacağız,demek istediğim mükemmel sıfatı kullanılırken bir eser için , hakikaten mükemmel olanların hakkı yenmemeli
bence bu film de kahpe bizans gibi unutulmaya mahkum.
unutan unutabılır ben unutmıycam :teytey::dance::teytey:
valla ben vayy be adam yapmış dedim şahsen..komedidram diye bir kategori vardır ayrıyetten tek komedi farklıdır tek dram farklıdır komedidram da baslıbasına bır kategorıdır.bu fılm bı komedidramdi,trajikomikti yani..sen sureklı baska fılmlerı karıstırarak bize bısıler sunmaya calısıyorsun arkadasım bunu yaparak ne kadar cok fılm ızledıgını mı gostermeye calısıyorsun yoksa sızden daha ıyı bır sınema ızleyıcısıyımı mı demeye calısıyorsun anlamadım.babam ve oğlumu ben de izledim acıklı bir filmdi ayrıca ata demirerin fılmınden daha fazla komık sahne oldugu da kesınlıkle yanlıs..o tamamen dram fılmıydı bu arada bu topiğin başlığı ata demirer ve osmanlı cumhurıyetı neden baska fılmlerden bahsedıyorsun burda?emınım sız arogu da begenmezsınız...kaydirigubbakcemile(Ata demırerı sevmeyen ben burda kacgundur onun hakkını savunuyorum.cunku haksızlıga gelemıyorum.bu kadar cevabı bu yuzden yazıdım ben konuyu kapattık dıyorum arkadaslarım tekrar bısıler bulup yazıyorlar hey allahım)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aslında ben de unutamıyorum ne kadar kötü olduğunu.
bana söyleyecek söz bırakmadın sözü cümlesine katılıyorum arkadaşım artık ekstradan yorum yapmayalım çünkü ben bambaşka bişey söylüyorum ama bambaşka bir yanıt alıyorum allahtan ne demek istediğimi anlayan biri var bu yüzden çok memnun oldum tanıştığımıza:1hug:
oki anlaştık sen ne kadar kötü olduğunu unutma ben de ne kadar iyi olduğunu unutmıycam canım benım ayrıca orjınal cd sını bulabılırsem hemen arşivime katmak istiyorum böyle yapımlara kazandırmak lazım:CüvCüv::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?