Başından beri yapılan yorumları okudum ve herkes nedense filme gülme amaçlı gitmenin yanlış bir izlenim yaratacağını söyleyip durmuş.Filme gülme amaçlı gidilmesinde hiçbir abeslik yok bence,neden derseniz filmin tanıtım fragmanlarında sürekli Ata demirerin komik sahnelerine yer verilmiş .gingerla gezmesi mc donalds da yemek yemesi gibi...Kaldı ki Gani Müjde bir mizah yazarı ve Ata Demirer de bir komedi oyuncusudur.Filme komedi beklentisiyle gitmesi seyirciye başından aşılanmıştır.Başında da fikrimi belirttim bende filmi beğenmeyenlerdenim.Beğenmeyenleri de inceliklerini anlamayacak kadar kapasitesiz olarak nitelendirmek gereksiz.Bu zevk işidir isteyen beğenir isteyen beğenmez ama başarılı yapıtları yerli olsun yabancı olsun istisnasız herkes beğenir.Zamanında yapılmış olan Brave Heart , Sarı Zeybek...vb. yapıtlar eleştiriye mahal vermeksizin herkes tarafından alkışlanmış yapıtlardır.Gani Müjde ilk sinema yönetmenliğini daha kendine kalemine uygun bir komedi yapıtında tecrübe etmiş olsaydı benim fikrimce çok daha başarılı bir sonuç elde edebilirdi.