Osman'ım :)

bende üni.deyken sokakta bulduğum hayvanı apartman görevlisine çaktırmadan gece eve getiriyordum (yasaktı çünkü) ama benimkiler hep çok bağırdı yaamafoldumben
hele benimde bi tane pisiciim vardı aynı seninkine benziyodu onu da cırmaklana cırmaklana eve çıkardım ama yemek yemedi hiççmafoldumbensüt verdim çok küçük diye içmedi su da içmedi sonra onu da mecbur dışarı bırakmıştımmafoldumben
sonra ben civciv bakmıştım sözleşmede kedi köpek yasak yazıyordu o boşluktan yararlandımzemuszemus

Çok tatlı ve şanslı bir kedican Osman :) Aferim ona, girecek kapıyı da biliyormuş kerata opuyorumnanaktan

Tüm kedi sahiplerine bir hatırlatma yapmak isterim. Evde ya da sokakta dolaşan kedilerinize lütfen tasma takmayın. Çünkü kediler için çok zararlı olabiliyor, bir yere sıkıştıklarında, takıldıklarında kurtulmak için çabalarken boyunları kırılabiliyor.Aklınızda olsun..

bende üni.deyken sokakta bulduğum hayvanı apartman görevlisine çaktırmadan gece eve getiriyordum (yasaktı çünkü) ama benimkiler hep çok bağırdı yaamafoldumben
hele benimde bi tane pisiciim vardı aynı seninkine benziyodu onu da cırmaklana cırmaklana eve çıkardım ama yemek yemedi hiççmafoldumbensüt verdim çok küçük diye içmedi su da içmedi sonra onu da mecbur dışarı bırakmıştımmafoldumben
sonra ben civciv bakmıştım sözleşmede kedi köpek yasak yazıyordu o boşluktan yararlandımzemuszemus

Benim de yasak :gitme:
Umarım anlaşılmaz onu bırakamam çünkü :gitme:
Ev sahibim özellikle belirtmişti kedi köpek istemiyorum diye.. Napiyim canım sokakta mı bırakayım hayvanı.. Sinir etmesin beni, salarım Osman'ı üstüne :1ninca:

Çok tatlı ve şanslı bir kedican Osman :) Aferim ona, girecek kapıyı da biliyormuş kerata opuyorumnanaktan

Tüm kedi sahiplerine bir hatırlatma yapmak isterim. Evde ya da sokakta dolaşan kedilerinize lütfen tasma takmayın. Çünkü kediler için çok zararlı olabiliyor, bir yere sıkıştıklarında, takıldıklarında kurtulmak için çabalarken boyunları kırılabiliyor.Aklınızda olsun..

Teşekkür ederiz kedici teyzesi :) Kediye tasma takmam bana acı veriyor nedense.. Köpek değil ki o, etrafa zarar vermiyor ki.. Neden özgürlüğünü kısıtlayalım onların benneyaptımki

Ne güzel yatıyor öyle pisicik yahu opuyorumnanaktan maşallah uzun ömürler ona :)

Çok tatlı bir tekircik bu Osman maşallah.... :nazar: Bir evi olduğu için de çok mutlu belli... Daha çok resim bekliyoruz Osman bey sizden... :kedi:

Seni yesem yesem bitirsem...opuyorumnanaktan

Bu arada benim Asil hemen alıştı tasmaya demek kii kedisinden kedisine değişiyor... Ama alıştırmak için de üsteleme şart değil yani özgür özgür dolaşsın kedicik... a.s

iki yıl önce öldü benim osmanım ,6 yaşındaydı ,allah ondan aldığı ömrü senin osmanına versin ..çok sevimli yavrum...

Başın sağolsun eylül :KK43:
Allah benim Osman'ımı korusun inşallah :Saruboceq:

Osman Aga veterinerde... Dün gece bir çeşit kriz gibi bir şey geçirdi.. Uzun bir süre titredi ve öksürüğe benzer sesler çıkardı.. Sabah veterinere götürdüm, hala orada akşam üzeri geri gelecek.. Umarım ters bir durum yoktur mafoldumben

Osman Aga veterinerde... Dün gece bir çeşit kriz gibi bir şey geçirdi.. Uzun bir süre titredi ve öksürüğe benzer sesler çıkardı.. Sabah veterinere götürdüm, hala orada akşam üzeri geri gelecek.. Umarım ters bir durum yoktur mafoldumben

kustu mu canım ? bazen tüylerini yaladıkları için tüyler boğazlarında kaldığından kusmaya çalışıyolar böyle yapıyolar yoktur canım inş. üzülme tüydendir belki

Kalp hastasıymış benim kedim..
Kusmadı ben de boğazına bir şey kaçtı sanmıştım ama spazm gibi bir şey geçirmiş.. Geldiğinden beri uyuyor doktoru sakinleştirici iğne yapmış.. mafoldumben
Kediler de kalp hastası olabiliyormuş ilk defa duydum.. Yazık onlara mafoldumben

Oyyy yavrum benim ya...Kalbi mi hastaymış onun owww...:gitme:

Sen bizim kediyle ilgili maceralarımızı okudun mu bizim topikte ?
kaydirigubbakcemile3

Oyyy yavrum benim ya...Kalbi mi hastaymış onun owww...:gitme:

Sen bizim kediyle ilgili maceralarımızı okudun mu bizim topikte ?
kaydirigubbakcemile3

Yok balım okumadım nerde ki?
Yaa gördün mü ben kalbim hasta sanarken Osman'ımın kalbi hasta çıktı :çok üzgünüm:

X