Osman'ım :)

Arora

Pretty woman :)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
2.538
7
3 gün önce kapımı küçük bir afacan çaldı.. Minik patileriyle dairenin kapısına vuran bir afacan.. O kadar zayıf ve çaresiz bir minikti ki.. Dayanamayıp eve aldım, veterinerde kontrollerini yaptırdım ve 3 gündür evimin prensi oldu :) İşte ilk fotoğraflarımız...

Yatışa bak ya! Yerim yerim onu ben yerim opuyorumnanaktan

Veteriner yapmıştır da huyum kötü sormazsam rahat edemem:)

Parazit şurubu içirdiler mi? Mutlaka parazit vardır çünkü dışarda yaşadığı için:KK43: Aşılarına başlamıyolar parazit dökmeden çünkü.

Osman abiiii ne güzel bir yuva bulmuşsun gözlerin uykulu yerinden mutlusun ne kadar belli opuyorumnanaktanUzun ömürlü olsun nazardan sakınsın yarabbim :nazar:

Teşekkür ederiz teyzesi, şuan kucağımda bilgisayar ekranına bakıyor, sanki anlıyormuş gibi :)
Veteriner bir aşı yaptı parazit için, bir de boynuna takılacak aparat verdi.. Diğer aşılarını 1 ay sonra yaptıracakmışız.. O zamana inşallah kocaman sağlıklı bi kedi oluruz :)

Teşekkür ederiz teyzesi, şuan kucağımda bilgisayar ekranına bakıyor, sanki anlıyormuş gibi :)
Veteriner bir aşı yaptı parazit için, bir de boynuna takılacak aparat verdi.. Diğer aşılarını 1 ay sonra yaptıracakmışız.. O zamana inşallah kocaman sağlıklı bi kedi oluruz :)

Pire tasmasımı verdi yoksa yahu.

Onlar kalkalı asır oldu artık damla oluyor enseden.

Alıştımı bari tasma gibi takınca benimkilere ben hiç takamıyorum kolye filan anında söküyolarkaydirigubbakcemile3

Hay Allah, bize tasma verdiler ama takamıyoruz ki zaten.. Çıldırıyor resmen Osman'ım hemen çıkarıyor.. Damla olayını bilmiyordum.. Başka bir veterinerle görüşüp damla yaptırayım o zaman.. Hem o da rahat etsin..

Hay Allah, bize tasma verdiler ama takamıyoruz ki zaten.. Çıldırıyor resmen Osman'ım hemen çıkarıyor.. Damla olayını bilmiyordum.. Başka bir veterinerle görüşüp damla yaptırayım o zaman.. Hem o da rahat etsin..

Tabi, hem bu tasmalar artık çok uzun süreli korumuyorlar.

Ense damlaları 3-4 ay kadar koruma sağlıyor. Demek ki Osman'da bizimkiler gibi sevmediopuyorumnanaktan

[benim de vardı boyle bır kedım..kapımı calmıstı bır gun..sonra sevdıgı adamla bırlıkte balayına gıdıp bır daha da donmemıstı :)))

cok tatlı masallah :)

o tasmayı seven br kedı bugune kadar gormedım ben hiç :)

Oy oy oy, Sumak sizin kediniz mutluluğu bulmuş :)
Büyüyünce biz de bir kız arkadaş bulup bebişler yaparız belki :)

Paşalar gibi hem de opuyorumnanaktan
Mamasını da değiştirdik, mıymıy yapmıyor artık, doya doya yiyor.. Çok beğendi tadını.. Tam bir eşşek sıpası oldu yani kaydirigubbakcemile3

X