Osman Develioğlu

yok yok osman hoca farklı yani onun klinik de değil anlaşmalı hastanesi var
aşılamada pembe maviyi kullanmıştı, tüp bebek içinde aynı
ücret nakit ödeniyor bir de
Nasıl yani her yere ayrı fiyat mı ödeceğiz osman bey bana 3000 € dedi ben yurtdışındayım. Bir de kiloya takar diyolar doğru mu takıyor mu ya

Nasıl yani her yere ayrı fiyat mı ödeceğiz osman bey bana 3000 € dedi ben yurtdışındayım. Bir de kiloya takar diyolar doğru mu takıyor mu ya
evet takıyor ben 66 kilo idim çok kilolusun dedi diyetisyene git dedi.
sonraki muayenede sordu başladın mı diye başlamadım dedim azarladı
boyum 160 kilom66 idi şuan kilom 56 10 kilo verdim

osman hocanın muayenesi var aşılama tüp bebek gibi labaratuvar işlemleri pembemavi de oluyor. kendisi işlemi uyguluyor ama eşim aşılamada sperm sürecini pembe mavide geçirdi oradan aldık geldik osman hoca bana yükledi

kendisi işin ehli evet ama ters biri. insan çekiniyor bir şey soramıyor

2500 euro demişti bana ocak ayında.
pembemaviye ödüyorsunuz parayı nakit olarak
osman hocaya sadece transfer ücreti ödüyorsunuz küçük kısmı yani

Eyvah eyvah ben şuan diyet yapıyorum 87den 80ne indim ama temmuzda başlamayı düşünüyorum en fazla 65 olurum kızmasın bana da yaa of

Yani bana sölediği fiyat toplam mı acaba ya bir şey de soramıyorum bende kızıcak diye ilaçlar dahil demişti bana da, kafam çok karışık bahçeci de iyi diyolar

aynı durumdayız :)
bende çekiniyorum ve rahat değilim o yüzden değiştirme kararı aldım. kendisi teknik olarak çok iyi ama çok sert bana uymuyor bu
bende kararsızım hangi doktora gitsem diye
bahçeci iyi diyorlar da ekstra çok ücret çıkartıyorlar. bir de olumsuz da var yani hep olumluları paylaşıyorlar. doktordan çok asistanla muhatap oluyormuşsun.
hiç bilmiyorum ne yapacağımı

osman develioğlu o zaman bahçeci ile aynı fiyat.

bence bu fiyat kıyasında kesinlikle bahçeci tercih edilmeli.
bahçeci tedavi 75.000 rahim dinlendirma(hava parası) 14.100 toplam 89.400
embriyo dondurma ve transfseri içinde ayrı ücret istiyor bahçeci 122 bin küsür toplamda rahim dinlendirme ile birlikte toplam

emin misiniz. siz görüştünüz mü ? artı istiyorlar embriyoları
tüp bebek paketi 75.000tl (opu, kan tahlilleri ameliyathane işlemleri, embriyo transferi vs)
rahim dinlendirme 14.400tl
embriyo dondurma saklama 18.000tl
ilk muayene ücreti vardı birde tutarı 6.600tl idi galiba toplam 114.000tl yapıyor
ben görüşme yaptım

aynen + ilaçlar 120 bin civarı evet canım

Kızlar ben de 2022 yılında Osman hocayla tüp bebek denedim. Pozitif oldu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden doktor hastane arayışındayım. Kendisiyle de yeniden görüşmeyide düşünüyorum açıkçası. Ama moral önemli gerçekten de aramadan önce heyecanlanıyordum çekiniyordum yani muayenesinde bile kendimi rahat hissedememiştim. O zamn jimerle çalışıyordu. Ekstra hiç bi ücret çıkmamıştı. (Rahim dinlendirme vs) Hatta ilaçların bi kısmını kendisi vermişti. Şuanda nasıl işliyor bilmiyorum. Ama işinin ehlimi derseniz kesinlikle.

aynen ben de onu diyorum. osman hoca müthiş biri iş konusunda bi şey diyemem ama rahat değilim
randevu alırken bile stresteyim. bir şey sorulmaz adama. evet moral çok önemli. o yüzden ben de arayıştayım

aynen ben de onu diyorum. osman hoca müthiş biri iş konusunda bi şey diyemem ama rahat değilim
randevu alırken bile stresteyim. bir şey sorulmaz adama. evet moral çok önemli. o yüzden ben de arayıştayım
Bende aynı durumdayım bir de ben almanyadan geliceğim iletişim çok önemli benim için uzaktayım bir şey olsa sormak isterim bahçeciyle de görüşmüştü geçen yaz orda da müşteri odaklı davrandılar kafam çok karışık doktor konusunda evet osman hoca çok iyimiş ama daha fiyatı bile doğru düzgün soramadım toplamını ilk defa başlayacağım kafam karışıyor ilac kaç tl opu kaç tl ayrıntılı soramadım nasıl yapsak bilmiyorum

Oo senin işin baya zormuş bi de çok uzaktan geleceksin
Sen bilirsin ama kendisi zor biri
Aşılama sürecimde hiç bir şey soramadım. Acemiyim bu konularda. Hiç bi şey de bilmiyorum ama çok çekiniyorsun tersliyor çünkü
Bende çok kararsızım ama bi kaç yer var görüşüp başlayacağım
Osman hoca ile başlamayacağım
Moral çok önemli bu süreçte çünkü
Bahçeci de görüşeceklerim arasında

Evet uzakta olduğum için iletişim çok önemli bahçeci ile görüşürsen yazar mısın görüşlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…