Benim ilk tüp bebeğim bir yıl önceydi şu an başlamak istedim ama ertelediğimiz için fiyat sormadım zaten doktorun yanında çoğu soracağım şeyi unutuyorumNe kadar demişti ki size bende osman beye gelmek istiyorum memnun musunuz
Merhaba hangi testleri yaptırdınız ve hangi ilaçları verdi size
Beni üç ay sonraya bıraktı kilo vermeni istedi 66 kiloyum çok çok fazla deditedavi süreciniz başladı mı sizin ne durumdasınız ?
150 toplam yapar ilaçlarlaİlaçlar ne kadardır tahmini
Eurofertilde Dr. Gerçek bey var ön görüşme yaptım ve memnun kaldım. En azından dinliyor derdini anlatabiliyorsun. Kendisi zaten herşeyi en ince ayrıntısına kadar izah etti. Şuan aklımda o var. Maddi anlamda kendimizi biraz daha zorlayabilsek bahçeci betül dündar la devam ederdim.aynen ben de onu diyorum. osman hoca müthiş biri iş konusunda bi şey diyemem ama rahat değilim
randevu alırken bile stresteyim. bir şey sorulmaz adama. evet moral çok önemli. o yüzden ben de arayıştayım
Boy ve kilo ne kadar?Beni üç ay sonraya bıraktı kilo vermeni istedi 66 kiloyum çok çok fazla dedi
Benim boyum 1.62 kilom 66 diyetisyene gidiyorum insülin direncim ve tiroid hastalığım vardı bu nedenle kilo verme hızım düşükBoy ve kilo ne kadar?
Bana da kilolusun demişti. Diyetisyene git dedi. Sonraki muayenede gittim mi diye sordu. Gitmedim deyince azarladı
10 kilo verdim ben
Benim boyum 1.62 kilom 66 diyetisyene gidiyorum insülin direncim ve tiroid hastalığım vardı bu nedenle kilo verme hızım düşükbana önce bu kiloyu görünce kızdı çünkü ilk tedavi de 58 kg dım sonra tahlillere bakınca 3 ayda ilaç da kullanınca kilo verirsin dedi ilk defa motivasyon cümlesi duydum
Ben 87den 80ne indim diyetisyenle beni kesin başlatmaz o zamanBeni üç ay sonraya bıraktı kilo vermeni istedi 66 kiloyum çok çok fazla dedi
Eurofertil Gerçek bey de görüşeceğim ve Betül hanımla bahçeci. Sanırım ikisi arasında tercih yapacağım.Eurofertilde Dr. Gerçek bey var ön görüşme yaptım ve memnun kaldım. En azından dinliyor derdini anlatabiliyorsun. Kendisi zaten herşeyi en ince ayrıntısına kadar izah etti. Şuan aklımda o var. Maddi anlamda kendimizi biraz daha zorlayabilsek bahçeci betül dündar la devam ederdim.
Boyun kaç kiBen 87den 80ne indim diyetisyenle beni kesin başlatmaz o zaman
Adet günümü bekliyorum gerçek beyle başlayacağım inşallah. 1 hafta sonra bailamıl olurum tahminen.Eurofertil Gerçek bey de görüşeceğim ve Betül hanımla bahçeci. Sanırım ikisi arasında tercih yapacağım.
Evet bahçeci 150 falan yapar ilaçlarla çok fazla ama ilk seferde tutar mı Allah bilir
Siz Betül hanımı mı isterdiniz ?
Tedaviye başladınız mı ?
Gerçek bey nasıl ?
Süreçlerin hakkında bilgi verirsen sevinirimAdet günümü bekliyorum gerçek beyle başlayacağım inşallah. 1 hafta sonra bailamıl olurum tahminen.
Tabi ki yazarım her detayını.Süreçlerin hakkında bilgi verirsen sevinirim
Boyum 1,68 canım şuan diyete devamBoyun kaç ki
Hayırlısıı olsun bize de yazar mısınız tecrübeleriniziAdet günümü bekliyorum gerçek beyle başlayacağım inşallah. 1 hafta sonra bailamıl olurum tahminen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?