- 9 Ağustos 2021
- 423
- 114
- 53
tedavi süreciniz başladı mı sizin ne durumdasınız ?Yani bana üç ay ilaçların etkisini beklemek için zaman tanıdı o yüzden fiyatı güncellde nedir bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tedavi süreciniz başladı mı sizin ne durumdasınız ?Yani bana üç ay ilaçların etkisini beklemek için zaman tanıdı o yüzden fiyatı güncellde nedir bilmiyorum
Nasıl yani her yere ayrı fiyat mı ödeceğiz osman bey bana 3000 € dedi ben yurtdışındayım. Bir de kiloya takar diyolar doğru mu takıyor mu yayok yok osman hoca farklı yani onun klinik de değil anlaşmalı hastanesi var
aşılamada pembe maviyi kullanmıştı, tüp bebek içinde aynı
ücret nakit ödeniyor bir de
evet takıyor ben 66 kilo idim çok kilolusun dedi diyetisyene git dedi.Nasıl yani her yere ayrı fiyat mı ödeceğiz osman bey bana 3000 € dedi ben yurtdışındayım. Bir de kiloya takar diyolar doğru mu takıyor mu ya
2500 euro demişti bana ocak ayında.Nasıl yani her yere ayrı fiyat mı ödeceğiz osman bey bana 3000 € dedi ben yurtdışındayım. Bir de kiloya takar diyolar doğru mu takıyor mu ya
Eyvah eyvah ben şuan diyet yapıyorum 87den 80ne indim ama temmuzda başlamayı düşünüyorum en fazla 65 olurum kızmasın bana da yaa ofevet takıyor ben 66 kilo idim çok kilolusun dedi diyetisyene git dedi.
sonraki muayenede sordu başladın mı diye başlamadım dedim azarladı
boyum 160 kilom66 idi şuan kilom 56 10 kilo verdim
osman hocanın muayenesi var aşılama tüp bebek gibi labaratuvar işlemleri pembemavi de oluyor. kendisi işlemi uyguluyor ama eşim aşılamada sperm sürecini pembe mavide geçirdi oradan aldık geldik osman hoca bana yükledi
kendisi işin ehli evet ama ters biri. insan çekiniyor bir şey soramıyor
aynı durumdayız :)Eyvah eyvah ben şuan diyet yapıyorum 87den 80ne indim ama temmuzda başlamayı düşünüyorum en fazla 65 olurum kızmasın bana da yaa of
Yani bana sölediği fiyat toplam mı acaba ya bir şey de soramıyorum bende kızıcak diye ilaçlar dahil demişti bana da, kafam çok karışık bahçeci de iyi diyolar
osman develioğlu o zaman bahçeci ile aynı fiyat.2.500 euro demişti bana şuan ne kadar bilmiyorum
embriyo dondurma ve transfseri içinde ayrı ücret istiyor bahçeci 122 bin küsür toplamda rahim dinlendirme ile birlikte toplamosman develioğlu o zaman bahçeci ile aynı fiyat.
bence bu fiyat kıyasında kesinlikle bahçeci tercih edilmeli.
bahçeci tedavi 75.000 rahim dinlendirma(hava parası) 14.100 toplam 89.400
transfer 75.000tl nin içerisinde embriyo dondurma ve 1 yıl saklama 18.000embriyo dondurma ve transfseri içinde ayrı ücret istiyor bahçeci 122 bin küsür toplamda rahim dinlendirme ile birlikte toplam
emin misiniz. siz görüştünüz mü ? artı istiyorlar embriyolarıtransfer 75.000tl nin içerisinde embriyo dondurma ve 1 yıl saklama 18.000
tüp bebek paketi 75.000tl (opu, kan tahlilleri ameliyathane işlemleri, embriyo transferi vs)emin misiniz. siz görüştünüz mü ? artı istiyorlar embriyoları
aynen + ilaçlar 120 bin civarı evet canımtüp bebek paketi 75.000tl (opu, kan tahlilleri ameliyathane işlemleri, embriyo transferi vs)
rahim dinlendirme 14.400tl
embriyo dondurma saklama 18.000tl
ilk muayene ücreti vardı birde tutarı 6.600tl idi galiba toplam 114.000tl yapıyor
ben görüşme yaptım
ilaçları eklersen 160.000 falan buluraynen + ilaçlar 120 bin civarı evet canım
aynen ben de onu diyorum. osman hoca müthiş biri iş konusunda bi şey diyemem ama rahat değilimKızlar ben de 2022 yılında Osman hocayla tüp bebek denedim. Pozitif oldu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden doktor hastane arayışındayım. Kendisiyle de yeniden görüşmeyide düşünüyorum açıkçası. Ama moral önemli gerçekten de aramadan önce heyecanlanıyordum çekiniyordum yani muayenesinde bile kendimi rahat hissedememiştim. O zamn jimerle çalışıyordu. Ekstra hiç bi ücret çıkmamıştı. (Rahim dinlendirme vs) Hatta ilaçların bi kısmını kendisi vermişti. Şuanda nasıl işliyor bilmiyorum. Ama işinin ehlimi derseniz kesinlikle.
Bende aynı durumdayım bir de ben almanyadan geliceğim iletişim çok önemli benim için uzaktayım bir şey olsa sormak isterim bahçeciyle de görüşmüştü geçen yaz orda da müşteri odaklı davrandılar kafam çok karışık doktor konusunda evet osman hoca çok iyimiş ama daha fiyatı bile doğru düzgün soramadım toplamını ilk defa başlayacağım kafam karışıyor ilac kaç tl opu kaç tl ayrıntılı soramadım nasıl yapsak bilmiyorumaynen ben de onu diyorum. osman hoca müthiş biri iş konusunda bi şey diyemem ama rahat değilim
randevu alırken bile stresteyim. bir şey sorulmaz adama. evet moral çok önemli. o yüzden ben de arayıştayım
Oo senin işin baya zormuş bi de çok uzaktan geleceksinBende aynı durumdayım bir de ben almanyadan geliceğim iletişim çok önemli benim için uzaktayım bir şey olsa sormak isterim bahçeciyle de görüşmüştü geçen yaz orda da müşteri odaklı davrandılar kafam çok karışık doktor konusunda evet osman hoca çok iyimiş ama daha fiyatı bile doğru düzgün soramadım toplamını ilk defa başlayacağım kafam karışıyor ilac kaç tl opu kaç tl ayrıntılı soramadım nasıl yapsak bilmiyorum
Evet uzakta olduğum için iletişim çok önemli bahçeci ile görüşürsen yazar mısın görüşleriniOo senin işin baya zormuş bi de çok uzaktan geleceksin
Sen bilirsin ama kendisi zor biri
Aşılama sürecimde hiç bir şey soramadım. Acemiyim bu konularda. Hiç bi şey de bilmiyorum ama çok çekiniyorsun tersliyor çünkü
Bende çok kararsızım ama bi kaç yer var görüşüp başlayacağım
Osman hoca ile başlamayacağım
Moral çok önemli bu süreçte çünkü
Bahçeci de görüşeceklerim arasında
Yazarım tabi. Ama 10 gün sonra falan görüşücemEvet uzakta olduğum için iletişim çok önemli bahçeci ile görüşürsen yazar mısın görüşlerini
İlaçlar ne kadardır tahminiYazarım tabi. Ama 10 gün sonra falan görüşücem
Bahçeci müşteri odaklı. İlgi alaka on numara ama fiyatı baya yüksek
112 bin civarı ilaçlar hariç