Benim trioid problemim vardı ilacımı güncelleri şeker yüklemesi yaptırdı bir de kan verdim kandan d vitamininde dahil bir sürü değere baktırdı sonuçlar kendisine gidiyor açıkçası sonucu sorgulamadım bana mevcut durumu açıklayıp ilaç isimlerini yazdı Biesteron diye bir ilaç ve şeker için glokofen verdi tiroid ilacım arabada kalmış onu da yarın yazarımozlmckmk ben de doktor araştırıyorum 4. deneme için. Osman hoca da seçeneklerim arasında.
3 ay hangi ilaçları kullancaksınız.
Ciddi misiniz benim elimde iki kutu var ondan devam ediyorum eczacımla görüştüm kendisinde yokmuş bana bakıp dönecek size yazarım herkes fırsatçı gerçektenMerhaba ben daha önce bu ilacı kullandım bu doktorla , yine kullanayım dedim ki dünden beri araştırıyorum hiç bir yerde kalmamış ve eczanenin biri üretimi durmuş sadece 7 tane mi ne kalmış sınırlı kaldığı içinde bu ecza deposu 14 bin e satıyormuş. Hatta eczacıya dedim yanlış mı okudunuz acaba 1400 civarı olması lazım, hayır maalesef sınırlı olduğu için elinde olan depo bu şekilde fiyatlama yapmış dedi.
Şaka gibi gerçekten fırsatçılığın b..nu çıkartmış o depo yani.
Aranızda yeni alan var mı sormak istedim o yüzden ?
Siz tedavinin ne aşamasındasınızteşekkür ederim cevap içinozlmckmk . biesteron ben de kullanmıştım.
Çok teşekkür ederim umarım olumlu olur haberinizCiddi misiniz benim elimde iki kutu var ondan devam ediyorum eczacımla görüştüm kendisinde yokmuş bana bakıp dönecek size yazarım herkes fırsatçı gerçekten
Yani bana üç ay ilaçların etkisini beklemek için zaman tanıdı o yüzden fiyatı güncellde nedir bilmiyorumMerhaba bende Osman beyi düşünüyorum ortalama fiyatları nedir
Merhabalar ben bugün doktorumla konuştum durumu anlattım 15 bin tl civarı dediler bana da alayım mı diye sordum 3 muadil ismi verdi sizde alternatif sorun istersenizMerhaba ben daha önce bu ilacı kullandım bu doktorla , yine kullanayım dedim ki dünden beri araştırıyorum hiç bir yerde kalmamış ve eczanenin biri üretimi durmuş sadece 7 tane mi ne kalmış sınırlı kaldığı içinde bu ecza deposu 14 bin e satıyormuş. Hatta eczacıya dedim yanlış mı okudunuz acaba 1400 civarı olması lazım, hayır maalesef sınırlı olduğu için elinde olan depo bu şekilde fiyatlama yapmış dedi.
Şaka gibi gerçekten fırsatçılığın b..nu çıkartmış o depo yani.
Aranızda yeni alan var mı sormak istedim o yüzden ?
Ne kadar demişti ki size bende osman beye gelmek istiyorum memnun musunuzYani bana üç ay ilaçların etkisini beklemek için zaman tanıdı o yüzden fiyatı güncellde nedir bilmiyorum
ben 4. deneme için doktor ve arayışındayımSiz tedavinin ne aşamasındasınız
2.500 euro demişti bana şuan ne kadar bilmiyorumNe kadar demişti ki size bende osman beye gelmek istiyorum memnun musunuz
muadil olarak ne verdiMerhabalar ben bugün doktorumla konuştum durumu anlattım 15 bin tl civarı dediler bana da alayım mı diye sordum 3 muadil ismi verdi sizde alternatif sorun isterseniz
ilaçlar hariç mi2.500 euro demişti bana şuan ne kadar bilmiyorum
evet yani ilaçlar dahil olmuyor zatenilaçlar hariç mi
bazı klinikler veriyor mesela soranusevet yani ilaçlar dahil olmuyor zaten
yok yok osman hoca farklı yani onun klinik de değil anlaşmalı hastanesi varevet yani ilaçlar dahil olmuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?